петък, 22 юни 2018 г.

Maybelline | Master Bronze - Contour and Highlighting Kit

Здравейте! След няколко месечно отсъствие реших, че все пак е време да се завърна в блог пространството. Мога да обобщя отсъствието си с една единствена дума - живота. Дали заради липса на време или ентусиазъм, дали поради други причини, така и не намерих енергия за да се върна към хобито си през изминалите месеци. Но имам толкова много подготвени снимки за интересни продукти, които имах възможността да тествам през изминалите месеци, че е крайно време да "запретна ръкави" и да започна да наваксвам. Първото си ревю ще посветя на една мини бронзираща палитра на Maybelline - Master Bronze, която тествам вече около 2 месеца. 


Палитрата включва 4 цвята, като три от тях за бронзиращи пудри, а едното е хайлайтър, който обаче има брокатени частици. Произведена е в Италия и общия грамаж е 14 гр. Палитрата се предлага в парфюми онлайн.


Опаковка: Нищо претенциозно, напълно стандартна, сравнително компактна и платмасова кутийка, която се затваря плътно. Предимство е, че капачето е прозрачно, но пък може би е и недостатък, тъй като няма огледало, в случай, че искате да носите с вас на път. Към палитрата няма и четка, но така или иначе колко от нас използват четките в комплектите? Смятам, че за цената на продукта можеше да бъде добавено и огледалце, но за мен лично не е кой знае какъв проблем.



Цветове: Първият цвят в палитрата е златист и сравнително светъл, подходящ за хайлайт. В него има златисти частички, тоест цветът не е изцяло шийн. Втората и третата пудра от мини палитрата са в доста сходни цветове, с топъл подтон. Третият има лек оранжавеещ подтон, но като цяло и двата затоплят приятно тена. Все пак идеята на бронзанта е именно да създаде илюзията за кожа, докосната от слънчевите лъчи. Четвъртият цвят е и любимият ми - той е по-неутрален и с малко по-студен подтон, в него също има фини частици, както и във всички останали пудри. Цветът е подходящ и за контуриране, тъй като няма оранжева нотка в него. 



Формула: Пудрите са много фини и силно пигментирани. Преливат и се нанасят много лесно. Още щом ги докоснете се усеща колко са фини. Могат да се използват и вместо сенки за очи или и като такива и на мен лично ефекта доста ми харесва. Трайността също е добра.




А тук може да видите и как изглеждат суочнати върху кожа.


Заключение: Мога да обобщя, че тази мини бронзираща палитра наистина е качествена и смятам, че си заслужава. Разбира се, имам някои малки забележки - щеше да е чудесно, ако хайлайт пудрата беше малко по-светла, а двата цвята в средата имаха по-голяма разлика помежду си, защото виждате, че нанесени върху кожа са почти идентични. Но като цяло качеството на пудрите е добра, пигментацията също е отлична. Ако си търсите една приятна бронзираща палитра, тази е една добра алтернатива.

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е басирано само на личните ми впечатления от продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •