сряда, 23 декември 2020 г.

Sigma Beauty | Rendezvous Eyeshadow Palette (limited)

Когато стане дума за Sigma Beauty, повечето свързват марката с качествени продукти. Доста отдавна исках да пробвам нещо на марката и когато видях изкушаващата им коледна колекция сметнах, че именно сега е точния момент. Освен това реших, че искам да пробвам повече качествени сенки за очи и тази мини палитра е идеалния вариант. 

Опаковка: Разкошна! Само така мога да обобщя в една дума... Празнична, блестяща, носеща настроение. Тази палитра е една от онези картонени, магнитни палитри, които много хора харесват, именно, защото замърсяват по-малко околната среда след използване. Това е добра причина, за да бъдат предпочитани, но аз лично намирам за пластмасовите за малко по-добре изглеждащи попринцип. Това обаче няма значение тук. Палитрата е тънка, комплакта. Самия и дизайн е луксозен, празничен. Отгоре може да видите иденственото логото и името на марката. В палитрата са поместени 6 цвята сенки. Към тази палитра получавате и една от най-харесваните и продаваните четки за нанасяне и преливане на сенки - номер E25. Четката има по-къса дръжка от оригиналната, но самия и размер е същия. Тази прекрасно изглеждаща палитра беше поставена в златиста, брокатена кутия, която пък беше поставена в още една картонена кутия. Това е единствения продукт, чията кутийка за съхранение е поставена в още една кутийка. Интересна хрумка. Цената за палитра с толкова малко цветове е висока, но в комплект с четката би била идеален подарък. Ще ми се продукта да не беше лимитиран. 






Формула: Палитрата съчетава в себе си 4 блестящи/перлени и 2 матови нюанса. Лично за мен това е идеалната комбинация от топли, неутрални нюанси за ежедневен грим. Златистия цвят, както и един от останалите блестящи е с малко по-едри частици, усеща се почти като пресован пигмент. Също така блестящите цветове съдържат микро частици, които са в различни нюанси и придават тази бляскавост и дълбочина при нанасяне. Матовите сенки са също така добре пигментирани. 



Тук може да видите детайлно как изглежда всеки един от шестте цвята. Трябва да кажа също така, че четката е разкошна. Мека, чудесно прелива нюансите. Единственото, което ме озадачи е, че на гърба на палитрата пише "Made in China". Както вероятно знаете, Sigma е американска марка. 



Пигментацията на всички цветове дори и без база е отлична. Матовите се нанасят и преливат лесно, а перлените аз лично нанасям с пръст и смятам, че по този начин наситеността им се запазва най-добре. Цвят Soiree е най-блестящия, с най-едри частици. Сянка Maverick е също една от по-блестящите и може би любимата ми. Имаше два неутрално кафяви нюанса за преливане. Това, което липсва е цвят който да придаде дълбочина, но съм убедена, че всяка от вас има поне един такъв, затова не смятам, че е необходимост. Единственото, което може би ми липсва е огледалце към палитрата.





А тук може да видите реалните цветове суочнати, без база и без да съм повтаряла. Пигментацията наистина е "wow". 



Заключение: Тази палитра, която исках толкова много напълно оправда очакванията ми. Цветовете са разкошни за ежедневието и всичко, от което бихте имали нужда за ежедневен грим, а защо не и за по-специален повод. Опаковката и цялостния дизайн наистина привличат вниманието, а в комбинация с една от най-обичаните и продаваните им четки за сенки, това би бил идеалния подарък.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •