петък, 10 август 2018 г.

Makeup Revolution | Life on the Dance Floor VIP Lipstick - Elite

Здравейте! За някои неутралния грим и естествено изглеждащите цветове могат да бъдат малко скучни, но за мен те лично подчертават естествената красота и индивидуални качества на всяко лице. Понякога не е необходимо да носим ярки нюанси, за да изпъкнем. И тъй като минималния и естествено освежаващ визията грим е нещо, което винаги съм харесвала, това ревю ще посветя на едно червило в "nude" гамата. Това е Makeup Revolution - Elite


Life on the Dance Floor е серия на марката, когато доколкото ми е известно е лимитирана. Включва различни продукти, като сенки за очи и червила. Червилата от своя страна се делят на три групи. Тези, със златни, брокатени опаковки са в неутралната гама. Тези в сребърно са в червената гама, а тези в розово-злато колкото си спомням са по-тъмните нюанси. Червилото може да бъде намерено все още онлайн, като моето закупих от notino.bg където се предлага още един от по-неутралните нюанси и един червен.



Опаковка: Както повечето червила на марката, тази и опаковката на това червило е абсолютна имитация по форма на червилата на MAC. Конкретно тази серия обаче е доста празнична на вид - брокатена опаковка, която определено привлича погледите. Но се усеща сравнително евтина. Капачето е много тънко и не "щраква" плътно при затваряне, което е възможно да създаде неудобство, ако носите в чанта. Аз лично съм го носила веднъж на път и не се отвори, но притеснението остава. Като изключим това обаче, опаковката е наистина чудесно изглеждаща - перфектна за снимки или като попълнение в колекцията. 



Цвят: В гилзата, червилото изглежда по-тъмно и по-розово, отколкото е. По снимки може да предположите, че това е розово-кафяв нюд, който не е прекалено светъл. В действителност обаче, цветът е по-скоро светло прасковен-нюд, няма розов подтон, сравнително светъл е. Ако харесвате наистина неутралните червила, това ще ви хареса. 



Формула: Червилото е изцяло пастелно, няма никакви блестящи частици. Финиша е нещо средно между сатенен и матов. При първоначално нанасяне е по-скоро сатенен, но след известно време блясъка изчезва. Самата формула е особена. Много кремообразна, придава плътен и наситен цвят, без нужда от повтаряне. Но се усеща сякаш стои на повърхността на устните. Червилото се усеща кремообразно и не изсушава устните, дори ги усещам меки. Но наистина може би заради много светлия цвят имам усещането, че не попива хубаво в устните, а стои на повърхностния слой. Трудно е да се обясни. Тъй като обаче цвета е светъл и неутрален, това не е проблем. А и винаги може да използвате молив като остова, ако имате нужда от това. Има лек ванилов аромат, ненатрапчив и приятен.


Смятам, че на снимките върху устните ми цветът е реален - светло кафяво-прасковен нюд, пастелен. Както виждате, не е толкова тъмен и розовеещ, както изглежда в гилзата. Трайността на червилото е стандартна и зависи от това дали консумирате храни и напитки. Средно, издържа около 2 часа. 


Заключение: Определено приятно червило, което не съжалявам, че взех. Опаковката е красива, макар и да се усеща малко евтина (лека), формулата е много добре пигментирана, цветът е плътен. Аз притежавам още едно червило от друга тяхна серия (Chauffeur) което ми харесва повече като цвят и опаковка, но това не прави Elite по-лошо като качество, просто по-различно. За скромната му цена мога единствено да го препоръчам.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •