петък, 10 август 2018 г.

Bettina Barty | Unicorn Vanilla Blueberry Cupcake Body Lotion

Кой не обича боровинки, ванилия и къпкейк, а какво по-хубаво ако всичко това е събрано в едно? Ако харесвате продуктите за тяло с изкушаващи, реалистични и сладки аромати, това ревю е за вас! А тема на ревюто ще е лосионът за тяло на Bettina Barty - Unicorn Vanilla Blueberry Cupcake към чиито аромат няма как да останете безпристрастни.


Нямам представа дали марката се предлага във физически магазини и дрогерии, тъй като за пръв път се сблъсках с нея в notino.bg и реших да пробвам някой продукт. Аз обожавам аромата на ванилия и боровинки, затова изборът не беше труден.


Опаковка: Така актуалния еднорог, в комбинация с вкусно-изглеждащ къпкейк с боровинки и ванилия. Дъги, еднорози.. доста привличаща вниманието опаковка, несъмнено. Но също така е и много функционална - разфасовка от 500 мл. в прозрачна опаковка с удобна помпичка, което прави използването лесно и хигиенично. Изглежда много симпатично. Нямам абсолютно никакви забележки.


Аромат: Тук идва интересната част. Аз лично не усещам ванилията, но лосионът има реалистичен аромат на плодов йогурт или плодов сладолед. Със сигурност нещо вкусно, което включва горски плодове. Много ми харесва. Също така аромата е доста наситен.


Формула: Лосионът е с лека формула, лесен за нанасяне, но като забележка мога да отчета фактът, че не попива много бързо в кожата. Аз определено харесвам бързо-попиващи лосиони и ми се искаше този да е от тях. Но не оставя продължително лепкаво усещане. 


Заключение: Смятам, че лосионът си заслужава. Да, формулата не е нещо невиждано, но визията и аромата определено са такива. От същата серия има и душ гел, който смятам да си взема в бъдеще, защото аромата наистина е много изкушаващ. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •