неделя, 19 февруари 2017 г.

Dairy Fun | Blueberry - крем за ръце

Здравейте. Днешният неделен пост ще е кратък и посветен на едно ароматно изкушение, под формата на крем за ръце - Dairy Fun - Blueberry. Ако сте почитатели на автентичните плодови аромати или ако поне обичате боровинките, това ревю е специално за вас.

dairy fun blueberry hand cream

Ако за пръв път чувате за Dairy Fun, това е серия на козметичната марка Delia Cosmetics. Dairy Fun е полска козметика, насочена към грижа за тялото. Имат кремове за ръце, лосиони за тяло, скрабове, бомбички за вана, кристали и т.н., като едни от популярните им аромати са ягода, боровинка, мед, кокос и т.н. Нямах никаква представа какво да очаквам от продуктите, тъй като съвсем случайно попаднах на тях в • enzo.bg • и реших да пробвам някой от продуктите, като се спрях на този с любимата ми боровинка. 

Опаковка: Стандартна на вид тубичка, в която са събрани 70 мл. крем. Дори външният вид на опаковката изглежда много симпатично и апетитно.

Аромат: Тук идва и най-любимата ми част от този крем - автентичния боровинков аромат. Трябва да кажа, че е доста силен и наситен и се задържа за доста време. Ако около вас има чувствителни към силните аромати хора, имайте го в предвид. Като изключим това обаче, бих казала, че това наистина е най-автентичния боровинков аромат, до който съм се докосвала в козметичен продукт. Сладък, но същевременно се усеща и лека кисела нотка, като на току що набрани боровинки. 

Цвят: За да не изневерят на стила и цялостното усещане от продукта, Dairy Fun са предоставили не само вкусен аромат, но и характерният цвят за плода. Тоест, кремчето е в лилав цвят.

Консистенция: Сравнително гъста, но се разнася много лесно и попива почти моментално. Бих казала, че хидратиращите му свойства не са чак "wow", но при честа употреба определено заглажда кожата. За щастие не е от онези тежки и мазни кремове, които буквално ме влудяват и с които трябва да изчакам поне 5 мин. за да мога да пипна каквото и да било.

dairy fun blueberry hand cream

Заключение: Бих препоръчала кремчето на тези от вас, които обожават свежите, автентични и плодови аромати. Ако имате много силно напукани/сухи ръце, вероятно тази грижа няма да ви е достатъчна, но ако искате просто леко подхранване и страхотен, атрактивен аромат, то това е продукът за вас. Със сигурност смятам да пробвам нещо и от продуктите им с ягода.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •