неделя, 20 октомври 2013 г.

Flormar № 314 - Perfect red nail polish

Името, което дадох на този лак е Perfect red, защото за мен това е може би класическия червен цвят. Ще ви покажа един перлен червен лак на Флормар - 314.


Лакът има силен перлен блясък, покрива на 2 пласта и съхне не много бързо, както всички лакове на бранда. Но за цената от 2 лв, според мен си струва, пък дори и да го сложите веднъж или два пъти.


Наистина красив есенен цвят, според мен би бил подходящ и за предстоящите Коледни празници и не само разбира се. Но при мен дори и с база /прозрачен лак/ ноктите ми се оцветяват. И нямам предвид този лак конкретно, а червените, които имам и изобщо тъмните лакова.


А кой е вашият перфектен червен нюанс за нокти?

Follow me:
            

3 коментара:

 1. Здравей! Днес открих блога ти и много ми харесва и се надявам да не се обидиш, че ще ти дам един съвет. Като човек с диоптри ми е ужасно трудно да чета лилав текст на лилав фон. Много по-удобно ще е за читателите ти, ако има по-голям контраст между цвета на текста и този на фона.

  http://www.ai-no-storia.com/

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей. Благодаря за съвета, ще го имам предвид :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Вече е оправен, надявам се да е по-четливо. :)

   Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •