вторник, 17 юли 2018 г.

Maybelline | Master Chrome Highlighter - Molten Rose Gold

Здравейте. От известно време подготвям ревю на доста популярен продукт, който от сравнително скоро може да се открие и тук. Тази от вас, които искрено обичат хайлайтърите (и изобщо декоративната козметика) и следят новостите в тези среди, не е възможно да не сте попадали на Maybelline - Master Chrome. Цветът който избрах за себе си е Molten Rose Gold и днес ще ви споделя впечатленията си. 


Този хайлайтър привлече вниманието ми още с появата си. Tati беше една от първите, които го тестваха (в цвят Molten Gold) и която остана очарована от ефекта му, който според нея и много други надминава повечето дрогерийки хайлайтъри. Преди още да се появи на нашия пазар, аз го поръчах от notino.bg. Спрях се на цвят Rose Gold, тъй като ми се стори по-светлия от двата.



Опаковка: Напълно стандартна, типична за дрогерийния клас - прозрачно капаче, черна основа, изцяло пластмасова. Няма огледало. Изглежда достатъчно стабилна за да предпази продукта и при носене на път/в чанта. Грамажът е 8 гр.



Цвят: Розово-злато, бронзово...на практика е прасковен цвят, с лек златист блясък. Малко е тъмен за моя цвят кожа и в рефила прилича повече на руж, отколкото на хайлайтър. Но нанесен върху кожата разбира се, особено ако прелеете добре и нанесете по-пестеливо придава по-скоро блясък, не добавя много цвят, което ме устройва идеално, тъй като в противен случай би бил твърде тъмен за мен. Нанесен и суочнат стои по-скоро комбинация от светло прасковено и златисто и бих казала, че цвета е универсален.



Формула: Всъщност, всички твърдяха, че този хайлайтър придава изключително наситен и осезаем ефект, нанесен върху кожата. Странно, но аз лично намирам продукта за доста ненатрапчив, дори сравнително естествено изглеждащ. Далеч не смятам, че е от най-силно отразяващите хайлайтъри, които придават почти метален отблясък на кожата. Може да се наслои, за по-интензивен ефект, но в общи линии е по-подходящ за ежедневието. Може ви по-златния хайлайтър има по-метален блясък, но този определено намирам за лек. Дори бих казала, че останах леко разочарована, тъй като очаквах някакъв "wow" блясък, за какъвто всички говореха. 



Трайността е стандартна за повечето хайлайтъри - издържа няколко часа. Няма едри брокатени частици в продукта, със сигурност няма брокати. Аз лично нанесох с четката, която виждате от снимката, която е на Makeup Revolution. Но всякаква по-гъста четка би ви свършила работа, тъй като смятам, че е нужно за да вземете необходимото количество от продукта. Хайлайтърът не е прашлив.


Тук може да видите как изглежда нанесен, с известно наслояване на интензитета на блясъка. Нямам никаква база или фон дьо тен, продукта е нанесен върху чиста кожа.


Заключение: Хайлайтърът е приятен, придава нежен, естествено изглеждащ блясък. В никакъв случай не бих казала, че е от онези метално изглеждащи хайлайтъри, които се забелязват от 2 метра разстояние (а честно казано ми се искаше да бъде). Цветът е универсален, прасковено-златист. Ако търсите озаряващ продукт за ежедневието, този ще ви свърши добра работа. Но сякаш имах по-високи очаквания.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •