вторник, 3 юли 2018 г.

Maybelline | Gigi Hadid Gel Eyeliner pencil - Black

Здравейте. Преди известно време от Maybelline пуснаха козметична серия, чието рекламно лице е изключително набралата популярност пред последните години Gigi Hadid. От цялата серия харесах най-много черния гел молив за очи, който Tati не спря да хвали през цялото време. Затова и днешното ми ревю е посветено именно на Maybelline - Gigi Hadid Gel Eyeliner в цвят Black.


Колекцията на Gigi Hadid беше една от най-обсъжданите и спорни. Сред продуктите обаче изпъкваше един, който беше може би най-успешния и това е именно черния гел молив за очи. Не мисля, че колекцията се предлагаше в България, тъй като доколкото ми е известно е лимитирана. Моят молив взех от notino.bg където се предлагаха и повечето от останалите продукти от колекцията.




Опаковка: Несъмнено стилна и елегантна, семпла, в доста актуалния нюд цвят, който всички така харесват (включително и аз). Самият молив е доста малък по размер, компактен. Надписът е холограмен. Може би сте чували, че моливите, които са с тъмна основа, както е този, обикновено са по-меки и кремообразни, по-пигментирани. Единствен недостатък на молива е това, че не е самоподострящ се.




Цвят: Много пигментирано, наситено черно. Бих казала, че финиша е матов или полу-матов. За по-голяма прецизност, може би е удачно използването на четка за нанасяне или опушване. Това е може би един от най-наситено черните моливи, които съм имала, ако не и най-плътния що се отнася до цвят.




Формула: Както вече споменах, изключително наситен и кремообразен, лесен за нанасяне. Трайността е добра, но моливът не е водоустойчив. Ако имате много мазни клепачи е възможно минимално размазване, именно защото е толкова кремообразен. Разбира се, след нанасяне засъхва. И все пак, ако искате трайността да е още по-добре, препоръчвам използването на база, но това не е задължително.



Сами може да видите колко наситено черен е цветът, без да има каквато и да е база. Финиша е полу-матов към матов.


Заключение: Определено доста сполучлив продукт на Maybelline. Цената му обаче също е сравнително висока, заради колаборацията с Gigi Hadid  (малко над 15 лв). Цветът обаче е много наситено черен, плътен и лесен за нанасяне. Ако това е нещо, което търсите, то това ви препоръчвам този гел молив.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •