петък, 13 юли 2018 г.

Dove | Revitalising Pear Shower Foam

Здравейте. Освен ревюта, посветени на декоративната козметика, добре знаете, че държа в блога да присъствай най-разнообразни продукти, включително и такива, свързани с грижа за кожата. Както може да видите по заглавието, днес ще ви споделя впечатленията си от Dove - Pear Shower Foam. Това е първият подобен продукт, който изпробвам.


Както споменах, до момента не съм използвала душ пяна и определено ми беше любопитно да пробвам нещо подобно. Спрях се на пяната на Dove, защото като цяло харесвам техните продукти и използвам в ежедневието. Купих я от notino.bg преди известно време. 


Опаковка: Пяната е поместена в разфасовка от 200 мл., като опаковката е единствената логична за подобен продукт - с удобна помпичка, която може да се заключва при завъртане. Удобна подробност в случай, че искате да носите продукта с вас на път. 


Аромат: По описание би следвало ароматът да е на круша. Не мога да определя точно, но определено е много, много приятен и много ми харесва. Наистина много. Свеж, плодов, сладникав и доста силен. Задържа се върху кожата и след измиване за известно време. Ако обичате сладко-плодовите аромати, със сигурност ще хареса и на вас. Смятам, че именно ароматът е най-доброто качество на тази измиваща пяна. 


Формула: Както следва, продукта е под формата на лека пяна. Използването и дозирането на количеството е лесно. Бих казала, че е икономичен, тъй като не ви е нужно голямо количество. Пяната е доста пухкава, както може да видите и по снимките. 


В случай, че се интересувате от пълния състав, може да го погледнете на снимката.


Заключение: Единствения недостатък на продукта е сравнително високата цена. Но определено мога единствено да препоръчам пяната. Аромата е страхотен! Много апетитен и наситен, продукта е интересен и забавен за използване, опаковката е удобна.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •