вторник, 5 декември 2017 г.

Palmer's | Cocoa Butter Formula - Bust Cream

Здравейте. Колко бързо мина тази година, чак не е истина. Реших да си дам един месец почивка от блогването, тъй като честно казано до голяма степен загубих мотивация. Но блогът е хоби, което наистина харесвам, затова реших все пак този месец да бъда по-активна. Днешното ревю е посветено на продукт, който изобщо не бях планирала да купувам. Поръчах този продукт за приятелка, но както вече ми се е случвало, в кошницата съм добавила два броя. И в крайна сметка, единият остана за мен, затова реших да го подложа на тест и ако мога да ви бъда полезна с нещо, бих се радвала. Разбира се, по заглавието виждате, че става дума за кремъ на Palmer's - Cocoa Butter Bust Cream


Честно да призная, не вярвам в чудодейните кремоме за бюста. Това, което съм сигурна, че правят е да тонизират хората. Ефектите, които може да забележите са основно заради масажите, които правите, докато нанасяте продукта. Това спомага циркулацията и съответно кожата изглежда и се усеща по-стегната и гладка. Конкретно този крем е всъщност основно за жени, които са бременни или вече са родили, но разбира се, може да се използва без значение от възрастта, стига да имате нужда от подобен продукт. Не мога да кажа, че го използвам особено редовно, за да забележа "wow" резултати, но все пак мога да ви дам някаква насока какво да очаквате от крема. Аз лично закупих от enzo.bg както и всички останалите продукти на марката, които притжевавам. За тях може да видите ревюта • тук •


По описание от производителите: "Крем за стягане и оформяне на бюста от Палмерс е създаден с цел спомагане възвръщането здравия и стегнат вид на кожата на гърдите след бременност или при загуба на тегло. Реструкторира еластичните фибри, тонизира и стяга деликатната кожа в областта на бюста. Съдържа 100% чисто какаово масло, масло от шеа, колаген и еластин, както и витамин Е. Специална нова подобрена формула - ново поколение C -ELASTE и BIO ELASTE - комплекс допълващ с колаген, еластин, масло от сладък бадем и арганово масло, дълбоко прониква в кожата и я подхранва, предпазва и хидратира за часове.Изключително подходящ след бременност или загуба на тегло."


Опаковка: Кремът пристига в картонена кутийка, на която са изписани всички необходими подробности за продукта. Самият крем е в тубичка от 125 гр. Опаковката е стандартна за марката - в бяло, оранжево и кафяво. Удобна е за употреба и не заема много място. Непрозрачна е и няма как през нея да видите докъде е изхабен продукта. Също така е доста практична. След като кремчето започне да привърша е малко по-трудоемко да изкарате някакво количество, тъй като консистенцията е доста гъста.


Как се използва: За по-добри резултати се препоръчва да се нанася два пъти дневно - сутрин и вечер. Втривате в кожата и готово. Кремът попива много, много бързо и не оставя никакви мазни или лепкави следи след това. Задържа се единствено аромата. 


Аромат: Същият, както на цялата какаова серия - сладък, но не прекалено натрапчив, какаов и се задържа за известно време след нанасяне. Много приятен и "вкусно" миришеш продукт. Определено ми харесва. Аромата е същия и на олиото за тяло или стягащия лосион с Q10.


Резултати: Честно казано, не забелязах някакви големи резултати, що се отнася до повдигане на бюста, например. Но виждам подобрение в състоянието на кожата си - изглежда малко по-тонизирана и се усеща по-гладка. Смятам, че е един добър хидратиращ продукт, но ако очаквате някакви чудеса, то това би било по-скоро нереалистично. Но разбира се, всичко е много индивидуално. 


Консистенция: Много особена и нетипична. До момента не съм имала друг крем, който да наподобява на този. На вид е бял и гъст. Самият той е доста лепкав и преди да попие напълно се усеща лепкаво и върху кожата. И когато казвам лепкав, имайте предвид, че първоначално наподобява лепило. Въпреки това обаче, попива много бързо и е лесен за разнасяне по кожата. Доста особен продукт, но въпреки това ми харесва. 


Заключение: Смятам, че при редовна употреба, определено би имало ефект, дори да е минимален. Аз не бях съвсем постоянна в използването му, но въпреки това ми харесва ефекта от него. Освен това, много ми допадат кремове, които попиват изключително бързо и миришат приятно и сладко, а този крем е точно такъв.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •