вторник, 31 март 2015 г.

Avon | Mocha Latte - eyeshadow palette

Днешното кратко ревю също ще е посветено на продукт от Avon. Това ще бъде палитра със сенки, състояща се от 4 цвята. Повече подробноти за нея малко по-надолу.

avon mocha latte eyeshadow palette

Това е мини палитра от серията True Color. Като цяло смятам, че неутралните цветове са винаги на мода, а пък и отиват на всички. Именно заради това реших да заложа именно на такива нюанси с цветовете на Mocha Latte. Взех палитрата най-вече заради цвят №3, който обаче не ме впечатли особено с пигментация.

avon mocha latte eyeshadow palette

Опаковка: Стандартна за серията, черна и пластмасова. Вътре има огледало, което е сравнително голямо, както и апликатор. Самата палитра се състои от 4 цвята, като два са по-перлени /№ 1 & 3/ и два матови /№ 2 & 4/. Опаковката е изчистена от излишни детайли и ненужно пространство вътре.

avon mocha latte eyeshadow palette

Продукта: Сенките изглеждат много приятни, като тук изненадата е, че именно матовите нюанси са пигментираните, особено най-тъмният /№ 4/. За мое съжаление, цветът заради който взех палитрата /№ 3/ се оказа най-непигментиран и не успявам да извадя почти никакъв плътен цвят, колкото и да опитвам. Като цяло палитрата не е особено пигментирана, което донякъде ме разочарова. Изключение прави единствено цвят № 4. За лек ежедневен грим обаче цветовете са доста подходящи. Нанесени на клепача, между № 2, 3 & 4 няма някаква съществена разлика, изглеждат сходно кафяво /макар в самата палитра да изглеждат доста различни/. 

avon mocha latte eyeshadow palette

В заключение ще кажа, че за цената от около 10 лв. получавате една не лоша палитра, макар и пигментацията и да не е точно "wow". Подходяща е за ежедневен грим, а матовите нюанси могат да се използват и за запълване на вежди, тъй като цветовете сами по себе си са подходащи. С базата на Avon не забелязах сенките да стават много по-ярки и наситени, но вероятно с друга тип база и това би се случило. От серията има голям избор на нюанси, затова ако неутралните не са за вас, със сигурност има какво друго да си харесате. Ако обаче пък цветовете в тази палитра ви допадат, мисля, че като цяло ще останете доволни от палитрата. 

А вие имате ли палитра от серията? А допадат ли ви нюансите в тази палитра? Бихте ли я пробвали? А кои са любимите ви сенки на Avon?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •