понеделник, 13 януари 2014 г.

Wet n Wild | Walking on Eggshells & Sweet as Candy

Днес ще ви покажа едно общо ревю на две от най-харесваните мини палитри на Wet n Wild, които са част от постоянния им асортимент. Това са  Walking on Eggshells и Sweet as Candy. Сенките на марката са популярни с изключително доброто си качество и пигментация, в сравнение с наистина бюджетната им цена. 


Палитра 1

Започвам с Walking on Eggshells. Както споменах в предишното ревю, съдържа 3 нюанса + малка четка и апликатор. Цветовете са подредени и надписани, като най-светлия по предназначение би следвало да е под веждата, тъмният се използва за опушване в сгъвката на окото, а последният съответно върху целия клепач.


Цветът за опушване е най-малкият от всички, а този за хайлайт под веждата и този за клепача са съответно еднакви. Палитрата е около 3.6 гр. Пигментирани цветове, дори и без база. Но за най-добър резултат разбира се препоръчвам използване на база за всички марки сенки, не само тази. От двете палитри които имам, тази е по-неутралната. 



Нюансите са в топлата гама, като кафявото е с по-едри златисти брокатчета, отколкото са останалите цветове.

Със съвсем леко докосване на сенките ето какъв цвят успях да изкарам от тях.


_________________________________________________________________________________________

Палитра 2

Следва втората палитра, която е и по-любимата ми от двете. Тя е именно Sweet as Candy и името и определено я описва. Тя е по-цветна, но въпреки това отново граничи с неутралното. Размерът и грамажът на палитрата е същата, като на предишната. Цветовете отново са надписани, като горният е за хейлайт под веждата, средния за сгъфката на клепача и опушване и последният е за нанасяне като базов цвят върху целия клипач.




 Нюансът горе е перлено бял, почти слонова кост. Средният е по-слабо перлен от останалите, а цветът му е шоколадово кафяво. И последният нюанс е приятно розово, което ми напомня на едни сенки на Лореал които имам, както и едно от Color tattoo-тата на Мейбълин. На слънце се вижда, че нюансите са премерено перлени, а не прекалено. Според мен и любителите на матовия грим няма да останат разочаровани. Можете да видите отново съвсем леко докоснати, колко пигментирани се оказаха сенките. Но това може да прочетете на всяко ревю, както на български, така и на чуждестранни блогърки.

Ето и ориентировъчни суочове, без база. Като цветът не е наслояван, а съвсем леко докоснат. 


Надявам се тази публикация да е била от полза. Мисля, че за цената си от 7.90 лв./бр., качеството на палитрите е чудесно. Ако пък сте любители на по-цветния грим, то има и палитри с повече цвят или пък по-тъмни тонове. От палитрите тройки, лично на мен тези две ми харесват най-много /от предлаганите в България/.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •