неделя, 3 ноември 2013 г.

Golden Rose № 244

Кой е казал, че ярките цветове са само и единствено летни? Зимата е сезон, който е изключително беден откъм цветове, именно затова за мен е приятно да нося нещо цветно, което да придаде по-приятно усещане. Реших и днешното ревю да е за още един лак на GR, който е почти неоново коралово. 


Мога да кажа, че не е точно любимият ми коралов нюанс, тъй като аз предпочитам по-розовеещи, докато този е нещо между ярко оранжево с червен оттенък. Но разбира се не е лош. Нанасянето му е много гладко, бързо и лесно. Съхне сравнително бързо, но не е особено траен.Без топ лак е изключително блестящ, не зацапва ноктите. Ако и вие смятате, че ярките тонове са подходящи за всеки сезон, не само за летния, то ще се радвам да прочета мнението ви в коментарите. Ето го и № 244. Снимките не са на 100% реалния цвят, но до голяма степен се доближава. Може би е една идея по червеникъв и ярък.


 Харесвате ли неонови лакове? А склонни ли сте да ги носите и през сезони есен - зима?

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •