петък, 11 декември 2020 г.

XX Revolution | MaXX Impact Gel Eyeliner

 Този продукт на XX Revolution не е първия, който взимам и със сигурност няма да е и последния. Както вероятно вече знаете, това е по-луксозната серия на Makeup Revolution, като освен високата им цена, качеството следва да е също по-високо, а опаковките по-качествени. Отдавна съм в търсене на гел очна линия, която да е трайна, да не се размазва и отпечатва под веждата след няколко часа носене. Дали очакванията ми се оправдаха може да прочетете надолу. 

Опаковка: Стандартна картонена кутийка, в която е поместена очната линия и малка скосена четка със синтетични косми. Четката честно казано, както и очаквах, е доста дебела и няма как да направите прецизна линия с нея. Смятам, че може да я използвате по-успешно за попълване на веждите с някакъв продукт. Очната линия е в стандартно стъклено бурканче, с капаче в графитено сиво с метален финиш. Дизайна е семпъл, изчистен, луксозно изглеждащ.



Цвят и формула: Цвета е наситено черно, с по-скоро матов финиш. Очната линия не е обозначена като водоустойчива, но определено е такава. Формулата и е по-скоро гъста, по-суха. Много е трайна, премахва се трудно, затова ще ви е нужен двуфазен дегримьор за почистването и. Нанася се плътно, за пълна покривност може да се наложи да повторите на места, но като цяло пигемнтацията е чудесна.




Смятам, че трайността и е добра, като продукта на Maybelline, който също много харесвам. Много от вас предпочитат гел линията на L'oreal, но за мен лично тя беше твърде мазна и кремообразна и не беше чак толкова трайна, макар да се премахва значително по-лесно. 



В заключение: Смятам, че продукта е доста добър - силно пигментиран и траен. Да, цената е по-висока, но качеството също е по-добро от повечето дрогерийни очни линии. Ако този тип продукти ви харесват смятам, че не бихте останали разочаровани. 

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •