събота, 16 май 2020 г.

Korika | Calming face sheet mask

В тези дни, когато много от нас трябва да си стоят вкъщи е хубаво все пак някак да поглезим кожата си, дори да е в домашни условия. В това ревю ще ви дам една идея как да го направите. Това е една от шийт маските на Korika за успокояване на кожата. 


Аз използвам маски за лице сравнително рядко, но пък когато се реша да го направя, никога не съжалявам. Това е и най-лесния начин да поглезим кожата си и да я освежим. Това е и първата шийт маска, която аз лично съм използвала.



Както всички продукти от този тип, хубаво е да нанесете върху почистена кожа и да оставите върху лицето за поне 20 минути. След премахване може да разтриетене останалия серум от маската по кожата. Всички подобни платнени маски са за еднократна употреба. А конкретно този вариант на маските на Korikа успокоява, хидратира и омекотява. Произведена е във Франция и съставът е сравнително семпъл и изчистен.



Заключение: Ако харесвате корейската козметика или искате да пробвате нещо, което е бюджетно, а същевременно се грижи за състоянието на кожата, тази шийт маска е едно добро решение. Определено един доста приятен продукт който бих взела отново.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •