петък, 17 април 2020 г.

Makeup Revolution | Ultra Cool Glow palette

Преди всичко това с този вирус да се случи в света, всъщност бях на вълна за експериментиране с грима и дори бях склонна да изляза навън с цветен хайлайтър. Това беше и причината да рискувам и да взема тази палитра. Всъщност, винаги съм харесвала дуохромните цветове, особено когато става дума за сенки за очи и взех тази палитра с основната цел да ги използвам именно затова. Палитрата е на Makeup Revolution и включва 8 дуохромни цвята, които може да използвате както прецените за добре. 


Тази палитра е на пазара от известно време. Това, което ми прави впечатление при марката е, че макар всичките им продукти да са с различни опаковки, като съдържание доста от тях си приличат. Преди няколко месеца пуснаха палитра със сенки, която включваше единствено дуохромни нюанси и реално смятам, че палитрата тема на това ревю е доста сходна и ако притежавате едното, едва ли има нужда да инвестирате и в другата. Това е моето лично мнение. 



Опаковка: Картотена кутийка, която е холограмна и привличца погледа, есъмнено. Аз харесвам холографните дизайни и този определено ми допадна. В случай вида е оправдан, тъй като продукта вътре също е доста цветен и различен. Самата опаковка на хайлайтрите не е нещо специално - черна, пластмасова, с прозрачен капак. Попринцип бих предпочела да има огледало, но истината е, че имам две палитри на марката, чието огледало се отлепя постоянно без палитрата да е било използвана много или изпускана. Затова май в случая е по-добре, че капачето е просто там, без допълнителна функция, каквато би било ако имаше огледало. 



Формула: Тук, бих казала, че има известно разминаване. Някои цветове се нанасят без проблем. Принципно перлените цветове на марката и при сенките им имат особена формула, която например при използване с четка или пръсти, на повръхността се появява нещо като твърдо покритие, което с леко изчегъртване на цвета може да бъде премахнато и цвета става доста по-наситен. Надявам се да разбирате какво имам в предвид. Може би се дължи на по-кремообразната формула, може би на вида на пресоване в рефила. Тук също присъства. Някои цветове от друга страна са по-меки и се ронят, имат нужда от наслояване. На суочовете по-надолу може би ще видите какво имам предвид. Всички цветове обаче са подходящи за топър върху други сенки например, за да придадете по-нетипичен вид на грима. 



Цветове: Палитрата включва добро разнообразие от цветове. Три от тях са в синьо-лилавата гама, което е чудесно! Има един зелен, един златисто-жълт нюанс, два прасковени и един, който е нещо между сиво и зелено. Всички са красиви сами по себе си, но както вече споменах, формулата е различни при повечето. Първият цвят и последният от втори ред са от по-ронливите.




Заключение: Ако обичате да експериментирате с грима си смятам, че тази палитра ще ви хареса. Да, имам някои забележки към нея, но като цяло е наистина красива и смятам, че за цената си заслужава. Ако харесвате дуохромни цветове, определено ще ви допадне, тъй като повечето от нюансите са именно такива.

Follow me:
         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •