вторник, 5 ноември 2019 г.

Makeup Revolution | Jewel Collection Lip Topper - Exquisite & Luxurious

Няма дори да ви казвам, колко много исках някои от продуките от тази колекция. Всъщност, това е миналогодишната коледна колекция на марката. Сред продуктите имаше страхотни попадения, като техния хайлайтър. Тези глосове (лип топъри) бяха също едни от най-харесваните и популярни сред колекцията. И разбира се, в моя wishlist. Радвам се, че макар и с доста закъснение, успях да се добера и до трите така желани от мен продукта. Повече за тях може да видите по-надолу.


Двата топъра за устни, които ще начирам просто глосове, се предлагаха и у нас, за щастие. В сайта на Parfimo (промоции) можете да ги откриете. В момента не са налични, но предполагам това ще се промени скоро. Цветовете, които имам аз са Luxurious и Exquisite




Опаковка: Много наподобява на глоса на Fenty beauty. Всички прилики са умишлени (ха-ха). Шестоъгълна форма както на капачето, така и на цялостния дизайн на тубичката. Не са от най-компактните глосове, но пък са ефектни. Особено капачето, което наподобява метал. Интересно е, че златистия глос има розово-златиста капачка, а този, който е сребристо-розов има златиста. Забелязах го още преди да ги прижевам. В недоубение съм защо са решили да е така. Грамажа им е 4,5 гр. Апликаторът е широк и удобен.

Luxurious

Exquisite


Exquisite

Luxurious

Цветове: 
Exquisite е много приятен, розово-сребрист глос, който има блясък, но не толкова осезаем. Добро допълнение към всяко червило, ако искате да го направите по-блестящо. Тъй като няма някакъв по-характерен цвят, когато се нанесе, а по-скоро единствено придава сочност на устните, няма значение в какви цветове е гримът ви, би паснал на всичко.
Luxurious е цветът, който исках най-много от всички. Светло златисто, което прави всяко червило да изглежда още по-красиво, може да се използва и самостоятелно, разбира се. Определено чудесен топър, който не стои твърде натрапчиво, но придава много блясък и лек златист цвят. 






Формула: Глоса не е от лепкавите, но се задържа за задоволително дълго върху устните, като определено ги хидратира. Покривността е от лека до средна, в зависимост от количесвото, което нанасяте. Аз лично нямам проблем с лепкавите глосове, защото съм забелязала, че трайността им е значително по-добра. 




Заключение: Дали мога да препоръчам тези топъри/глосове? Да, определено. Опаковката им е страхотна, формулата също е добра, цветовете са красиви. Реално нямам никакви забележки.

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е басирано само на личните ми впечатления от продукта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •