петък, 1 ноември 2019 г.

Bourjois | Contour Edition - 01 Nude Wave

Рядко използвам моливи за устни, просто защото нямам навика. Реших обаче с една от онлайн поръчките си да изпробвам един доста популярен молив на Bourjois. Спрях се на нюанс, който в момента нося доста често - розов/червен. Води се дълготраен молив за устни и повечето от нюансите са в червената гама.


Моливчето е типично дървено, като недостатък на този тип моливи разбира се е, че не са автоматични и е нужно подостряне. Хубавото е, че може да го направите толкова остър и прецизен, колкото ви е нужно.



Грамажът е 1.14 гр. което е общо взето стандартно количество. Подостря се лесно, тъй като не е твърде кремообразен. Цветът на молива е съобразен с цвета на продукта вътре, което е улеснение ако имате няколко и трябва да се ориентирате по-бързо в начирането на съответния цвят, кйто искате.



Цветът е розово-червеникав, идеален за есенно-зимния сезон. Добра основа е за червила, но може да се използва и самостоятелно, като тогава дава по-скоро матов завършек. Не бих казала, че е точно нюд, освен ако нямате по-тъмна кожа от моята. Начинът, по който го използвам най-често е нанасям върху устните, след което слагам топър отгоре. По този начин се запазва цвета, но добавям и глос финиша (тъй като не съм почитателка на матовите устни, както може би вече знаете).



Заключение: За сравнително скромната си цена смятам, че си заслужава. Определено хубав, кремообразен молив, без да е твърде мек, придава плътен цвят и е траен. Цветът също е много хубав и универсален. Препоръчвам!

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •