понеделник, 9 септември 2019 г.

Vichy | Ideal Soleil Capital - After-sun milk

И след като вече споменах как да се предпазим от слънцето, защо да не спомена и как да запазим тена за по-дълго. Това може да стане основно с хидратация на кожата. За целта, в случая се спрях на Vichy. Както знаете е препоръчително да се нанася някакъв хидратиращ лосион, който да запази тена за по-дълго и в случая прецених, че Ideal Soleil Capital би ми свършил работа. 


Преди време използвах крема за след слънце на La Roche-posay, който беше доста гъст и беше доста силно ароматизиран. Взех този на Vichy без да проуча предварително. Дали обаче това беше добра идея, ще разберете по-надолу.


Опаковката е стандартна, 100 мл. тубичка, която изглежда много симпатично и разбира се, е удобна и функционална. Лесно може да разпознаете продуктите за предпазване от слънце, защото са в оранжево. Тези за след слънце - в синьо. 


Формулата му е гъста, но не е труден за разнасяне по кожата. Попива доста бързо и не оставя никакъв мазен филм. Хидратира добре, без да стои тежко и да лепне или да се усеща. Но, като недостатък за мен отчитам факта, че е доста парфюмиран - флорално. Не мога да кажа точно какъв тип цветя, но ми напомня на лилиум или нещо подобно. Усеща се и след нанасяне за сраавнително дълго. Но както споменах, това е до лични предпочитания и е напълно възможно това да ви хареса, ако поначало сте фенове на парфюмираните лосиони за тяло. 



Заключение: Относно свойствата си, този лосион за след слънце ми хареса. Попива бързо, прави кожата мека и гладка. Минус за мен е твърде силния флорален аромат. 

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •