вторник, 18 септември 2018 г.

Makeup Revolution | Liquid Highlighter - Starlight

Несъмнено хайлайтърте са любимият ми козметичен продукт. Сенките за очи и червилата се нареждат на второ място, но реално това, към което имам най-голямо привличане, когато избирам козметичен продукт е именно хайлайтърът. Имам най-ризлични по вид - прахообразни, кремообразни, но реално хайлайтърът, който ми липсваше беше именно течен такъв. От много месеци заглеждам Makeup Revolution и техния Liquid Highlighter в цвят Starlight и прецених, че е крайно време да го взема и да го пробвам. 


Дълго се колебах дали да взема цвят Starlight или Champagne, но в крайна сметка прецених, че има вероятност вторият да ми е малко по-тъмен, отколкото е необходимо (а може би не). В колекцията си имам доста розово-сребристи хайлайтъри, но и доста светло златисти и в крайна сметка се спрях на най-светлия предлаган нюанс сред общо 6 или 7. Закупих го от notino.bg където мисля, че се предлагат всички цветове.


Опаковка: Доколкото мога да преценя, контейнерчето е стъклено, пипетата също. Това винаги е голям плюс за мен. Въпреки това обаче, продукта не е тежък и е напълно възможно да бъде носен и на път. Дизайна е решен в актуалното розово злато. Количеството е 18 мл., което ще ви стигне за цяла вечност като се има предвид колко икономичен продукт е. Стъкленото шишенце е облепено със светлоотразяващ стикер, в зависимост от дадения цвят на хайлайтъра. В случая е розово-сребрист, какъвто е и нюанса, на който се спрях аз.



Формула: Хайлайтърът е течен, но не прекалено - не се разтича след нанасяне. Има по-мазна структура, което ми харесва, защото това спомага за по-лесното разнасяне върху кожата. Трябва обаче да се прелее бързо, защото след засъхване няма как да се коригира. Необходима ви е най-малката карфица, за да постигнете желания ефект.Всъщност е доста лесно да се прекали с този хайлайтър, тъй като придава наситен, метален блясък и трябва да бъдете много пестеливи, ако не искате да заприличате на диско топка. Ако обаче е търсен ефект, то с лекота може да го постигнете. Може да се смесва с хайлайтър, да се нанесе преди него или като завършек върху вече готово лице. Аз лично съм пробвала да нанеса с четка и с пръсти, като ефекта при нанасяне с пръсти за момента ми харесва повече.




Цвят: Много светло розово-сребристо, което реално няма розов оттенък след като се нанесе върху кожата. Много светъл, сребрист хайлайтър, идеален за много светли кожи също така. Ако обаче имате тен или сте по-мургави, има вероятност да стои неестествено, тъй като нюанса е със студен подтон. Аз обаче много харесвам подобни сребристо-бели хайлайтъри и смятам, че ми пасват. Цвят Champagne е вторият нюанс, който би паснал на по-светлокожите, но той е с топъл подтон и златист цвят. Вие преценете кой нюанс се доближава повече до предпочитанията ви. 



Както ще видите и нанесен върху кожата, този хайлайтър е изключително силен и с метален финиш. Има фини блестящи частици, които му придават тази наситеност. Определено не е от типа хайлайтъри, които са за естествен вид. Възможно е да постигнете и такъв ефект, но е нужно много преливане и буквално количеството, колкото карфица.


Заключение: Този хайлайтър определено е най-забележимия от всички, които притежавам. Придава метален блясък на кожата. Трябва да се използва много внимателно. Ако сте минималисти в грима, този тип хайлайтъри може би не е точно за вас. Но ако харесвате трайните и доста забележими хайлайтъри, то "Starlight" е точно това, което търсите.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •