четвъртък, 20 септември 2018 г.

Catrice | Lip Treatment - 010 Lip Pyjama

Ако има нещо, което е задължително през всеки сезон, това е добрата хидратация на устните. Изглежда напоследък много марки започнаха да пускат нови продукти в опаковки в цвят "розово злато", който явно е най-актуален. Трябва да призная обаче, че когато видях, Catrice - Lip Treatment, привлече вниманието ми моментално. Защото освен страхотната опаковка, това е първият подобен балсам за устни, който пускат от марката. 


Не е тайна, че Catrice е една от любимите ми дрогерийни марки, защото освен, че имат интересни продукти с добро качество, опаковките им също са страхотни. Този балсам за устни е идеалното решение за използване вкъщи или вечер, тъй като няма слънцезащитен фактор. Още преди да бъде пуснат у нас, реших да го поръчам от notino.bg преди известно време и вече смятам, че мога да споделя пълните си впечатления от балсамчето.



Опаковка: Страхотно стъклено бурканче, което е от матирано на вид стъкло, с капаче в розово злато. Усеща се мативно и луксозно, особено предвид цената му. Изглежда страхотно и е функционално. Чудесно и стилно допълнение към грим колекцията ми. Грамажът е 7 гр.



Формула: Балсамът не е тежък по никакъв начин. Придава глос финиш, но същевременно не е лепкав или твърде плътен. Интересното при него е, че когато се затопли върху кожата, сякаш се разтапя допълнително. Когато нанасяте от бурканчето, първоначално се усеща много твърд като консистенция, но под топлината на пръстите се топи за секунди и нанасянето е много лесно. Вътре усещам и някакви гранули, но реално смятам, че това е просто заради формулата. Подходяща база е и за червило, тъй като не е мазен. Хидратира устните, но ако имате проблем с много напукани устни, може би ще имате нужда от нещо по-подхранващо.



Цвят и аромат: Безцветен е, нанесен върху устните. Тъй като съдържа масло от шеа, в лурканчето изглежда лимонено жълт. Аромата е единственото, което не ми харесва - лимонен е, но някак се усеща твърде неестествен. За щастие обаче не е силен и не се усеща изобщо след нанасяне върху устните. 



Заключение: Балсамчето има страхотна, стилна опаковка, хидратира устните достатъчно, за да ги поддържа в добра форма, икономичен е и не се усеща тежко върху устните. Определено ми харесва и ще го използвам с удоволствие.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •