четвъртък, 9 август 2018 г.

Makeup Revolution Pro Precision - Large Oval Face Brush

Здравейте. Когато стане дума за бюджетен бранд с огромен асортимент от продукти, кой е първият, който изниква в съзнанието ви? Моят отговор е - Makeup Revolution. Притежавам доста техни продукти, но не чак толкова от техните четки. Всъщност, имах само една. Затова реших да пробвам още една от кръглите четки за лице, които бяха доста актуални заради иновативната си и нестандартна форма. Ревю на Makeup Revolution - Large Oval Brush може да откриете по-надолу.


Имам една разновидност на тази четка, както знаете, в по-малък размер. Тази е най-голямата предлагана от марката. Четката избрах от "декоративна козметика". Там се предлагат повечето от кръглите четки на марката.



Опаковка: Също както и предишната подобна четка, тази също е в доста стабилна и практична черна кутийка с прозрачна предна част, през която може да видите цялата четка. Към нея плътно е прикрепена и четката и няма опасност да се повреди или измъкне случайно.




Четката е доста голяма и масивна като усещане и размер. Подходяща е за нанасяне на всякакви течни продукти - фон дьо тен, хайлайтър, а защо не и кремообразен бронзант. Може с нея да нанасяте продукти и по тялото, тъй като наистина размерът е голям. Дръжката изглежда стабилна, но бих посъветвала все пак да придържате четката в основата, за да елиминирате всякаква вероятност да се счупи. Същото важи и за момента, в който я измивате.




Косъмчетата са много на брой, изключително гъста четка и много, много мека - усеща се като кадифе по кожата. Изобщо не боде и раздразва по никакъв начин дори чувствителна кожа (каквато е моята). За момента съм я пробвала с фон дьо тен и кремообразен хайлайтър и се справя доста добре с нанасянето и на двата. 



Определено предимство е, че можете да работите на по-големи площи с четката. Което в същото време е и недостатък, защото не е достатъчно прецизна. Но е толкова мека и нежна към кожата, че е удоволствие за се използва. Напълно мултифункционална е. Ако я обърнете и използвате страничната и част, може да бъде използвана и за контуриране. Почистването и е малко по-трудно, заради формата, но при внимателна употреба няма опасност да се счупи или повреди. На снимката отдолу може да видите и сравнение със средната по размер четка от същата серия. А как изглежда най-малката, средна и най-голямата четка, в сравнително ревю може да погледнете тук.


Заключение: Определено много мека и приятна за употреба четка. Подходяща за нанасяне на всякакви течни и кремообразни продукти. Дизайнът също е нестандартен. Вие сами трябва да прецените дали размерът и би бил подходящ за вас. Но аз мога единствено да я препоръчам, защото определено много ми харесва.

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми е басирано само на личните ми впечатления от продукта.

1 коментар:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •