неделя, 31 декември 2017 г.

МОИТЕ ДИГИТАЛНИ РИСУНКИ (ЧАСТ 2)

В последните часове на година, реших да ви покажа и рисунките ми от последните месеци. Исках последното нещо, което ще напиша/покажа за отминаващата 2017 г. да е нещо красиво и все пак лично мое, а какво по-лично бих могла да споделя с вас освен своето изкуство.


Най-добрият начин да усъвършенствате нещо, това е практиката. Може да звучи клиширано, но е абсолютното истина и важи за абсолютно всичко в живота. И така, както знаете, аз съм завършила специалност с изобразително изкуство. То обаче беше традиционно. Дигиталното изкуство е просто моя страст и нещо, в което съм се самообучавала. Помня, че още преди повече от 10 години, масово се възхищавах на дигиталните художници. Още преди да зназм дори как изглежда и как се работи с графичен таблет. И сега, 10 години по-късно, вече съм на мнение, че се справям доста задоволително в изобразяването на човешки фигури и лица - това, което обичам да рисувам. Харесва ми да създавам нещо красиво. А и според мен, един нарисуван портрет е перфектният подарък за някой - освен, че показва топли чувства и лично отношение, носи и висока емоционална стойност и е мил спомен.
А ето и първа част на статията с "МОИТЕ ДИГИТАЛНИ РИСУНКИ".

❄ "Arctic beauty" ❄

🌙 "Two-faced" 

 "Pouring down sparkles" 

 "Pure Innocence" 

👀 👀👀"Don't look back"👀

🐚 "Ariel's daydream" 

🌿 "Summertime" 

🌸"The Secret Garden"

👨 "I see you" 

🌙 "Midnight Sun" 

🐟 "Disappearing" 

🔥"Give me a spark"

🍃 "Freedom" 

Това бяха рисунките ми за последните месеци. Надявам се да ви харесат и ще се радвам да ми оставите някакъв коментар. 

Пожелавам Ви весело посрещане на новата 2018 г. 

Follow me:
            

6 коментара:

 1. Тони, Честита Нова Година! Да си здрава, весела, щастлива и все такива прекрасни неща да сътворяваш!
  Страхотни рисунки! МНого ми харесаха, разгледах и двете публикации - разкажи повече как ги правиш, ако искаш:) Как си избра таблета, доволна ли си от него и т.н.
  Най-много ми харесаха - "Чиста невинност" и "Огнено желание" - отличен Джон Сноу!Направо разкошен!
  Поздрави Светлана

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За много години! Благодаря ти за хубавите пожелания. Желая и на теб много щастие и една наистина позитивна и прекрасна година. Благодаря и за мнението относно рисунките. Правя ги с графичен таблет Wacom. Изборът не беше труден, тъй като това е най-добрият клас таблети за дигитални рисунки. И макар сякаш вече рисуването да не е толкова на мода, заради всички тези безплатни приложения, за мен да се създаде нещо авторско и ръчно направено, е просто незаменимо и не може да се сравни с нито едно приложение. Jon Snow беше предизвикателство, но мисля, че се справих. :)

   Изтриване
  2. Изкуството е над всякакви моментни "ужмодерни" състояния, така че продължавай да дерзаеш.
   Справяш се повече от чудесно.

   Изтриване
  3. Абсолютно вярно е това. Изкуството е над всичко. Без него светът щеше да е толкова по-сив и скучен. :)

   Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •