понеделник, 22 май 2017 г.

(ЗАТВОРЕН) GIVEAWAY | Catrice & Toni's Beauty Nook

Здравейте! Днес с Catrice ще раздаваме подаръци! Пролетта е времето, през което не само природата се пробужда за ново начало, но и ние. Всичко е цветно и свежо. Затова и този път играта с награди или иначе казано - giveaway играта ще бъде в розовата гама. Обичате ли розово? Ако бихте искали да се включите, по-надолу може да прочетете правилата, които са съвсем лесни за изпълнение и напълно стандартни за повечето игри. 


Розовото е един от онези цветове, които даже и несъзнателно ни носят настроение. Затова и всички продукти в тази игра ще бъдат в розовата гама. В този пост, освен малко повече относно правилата как можете да се включите в играта, ще покажа и по-детайлно всеки един от продуктите. Разбира се, всички продукти са нови и недокоснати и ще си останат такива. Също така трябва да отбележа, че съм изключително благодарна на Catrice и Dodis international за предоставените продукти за играта. Двата комплекта обаче ще бъдат изпратени от мен, след приключване на giveaway-я.


- ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ -

1. Да харесате страницата на блога: • Toni's Beauty Nook 

2. Да харесате страницата на: Catrice cosmetics

3. Да харесате и споделите снимката с играта (задължително публично), за да научат повече хора за нея. (линк тук)

4. Да тагнете свои приятелки и/или да напишете някакъв коментар.
( Например: коя е любимата ви моя публикация; любим продукт от Catrice и всичко друго, което бихте искали да споделите. )

Срок на играта: 22 май 2017 - 7 юни 2017 (вкл.) Всички правила ще бъдат описани подробно и във facebook страницата ми (вижте тук). Печелившите ще бъдат двама, като наградите им ще бъдат изпратени до офис на Еконт. Само тези от вас, които са изпълнили всички условия, ще имат шанса да спечелят един от двата комплекта с подаръци. 


Тъй като някои от продуктите се повтаряха, това на блогърски език означаваше само едно - че печелившите ще бъдат двама. Условно разделих продуктите в два комплекта и сега ще опиша какво ще включва всеки един от тях.

Комплект 1: Руж в свеж розово-корало нюанс с озаряващ ефект; червило от лимитираната колекция на Marina Hoermanseder; черна спирала за обем; лак в розов цвят от колекция Soft Blossom и оригинален руж отново от лимитираната колекция на Marina Hoermanseder.

Комплект 2: Козметична чантичка от лимитараната колекция на Marina Hoermanseder; палитра сенки в 4 цвята отново от същата колекция, червило-балсам (същото като от комплект 1); лентички за декорация на маникюр и отново руж в оригинална опаковка от същата колекция.



Това беше всичко, относно играта. Ако сте тук единствено за това - благодаря ви за отделеното време и ви пожелавам успех, ако сте се включили в гив-а. За тези от вас обаче, за които гримовете са страст и хоби, разбира се, че съм подготвила още снимки. Тъй като продуктите наистина изглеждат много свежо и интересно, а лимитираната колекция на Marina Hoermanseder е налични в дрогерии Лили едва до края на месеца, реших да ви покажа по-детайлно и всеки от продуктите. Разбира се, ще ви покажа как изглеждат единствено външно, тъй като няма как да направя суочове или да покажа пигментацията. Затова ако сте любители на козметиката и бихте искали да видите по-отблизо продуктите или пък искате да закупите за себе си или за подарък, ето и още малко снимки.
____________________________________________________________________________________________________

Червило от колекция "Marina Hoermanseder" в цвят Rose Bloom

Както виждате от снимките, опаковката изглежда много елегантно и дори луксозно. Червилото е в много светъл цвят, като според други ревюта, които съм разглеждала е по-скоро от типа балсам. Смятам, че името му определено пасва на външният му вид. Червилото се предлага и в още един цвят - ярка циклама/фуксия.




Руж от колекция "Marina Hoermanseder" в цвят Blushed Blossom

Макар аз лично да не използвам руж, не мога да отрека, че изглежда много нестандартен и интересен. Предлага се единствено в този ярък нюанс. Формата му наподобява малко на балсамчетата на EOS или на някаква гъба, а според описание, формулата му е "cream to powder".



Палитра сенки от колекция "Marina Hoermanseder" в цвят Еyeconic Straps

Мини палитрата се състои от 4 цвята, като опаковката изглежда много симпатично. Пластмасова е, но изглежда достатъчно надеждна. Има и сравнително голямо огледало. Бронзовият цвят на опаковките много ми допада, прави ги да изглеждат по-луксозни за ценовия си клас. Относно сенките - и четирите са сравнително светли, ежедневни нюанси, като единствено тъмно сивият е матов. Не мога да кажа нищо конкретно за пигментацията, но от други ревюта, които съм гледала е по-скоро слаба към средна, което пък прави палитрата подходяща за училище/лекции или ако просто харесвате много лекият, озаряващ грим.



А от снимките отдолу може да добиете ясна представа и за цветовете и финиша на четирите цвята.


Козметична чантичка от колекция "Marina Hoermanseder"


Цялата лимитирана колекция е в розово, като чантичката не прави изключение. Изглежда доста качествено направена и е в много светло, бебешко розово. Върху предната част е и логото на Marina Hoermnaseder, а циповете и логото на Catrice са в същия бронзов цвят, какъвто е на палитрата сенки и червилото. Като размер е стандартна.


Озаряващ руж в цвят Coral Me Maybe

За любителите на ружа, този изглежда наистина много свежо и пролетно. Розово-коралов, сравнително ярък нюанс, като ружът има и ситни, златисти частици, които предполагам придават озаряващия му ефект. 



Черна спирала за обем Speed Star

Много хора обожават спиралите на марката. Тази конкретно е предназначена за придаване на обем, като това е версията, която не е водоустойчива. Четката, според други снимки е обикновена, фибърна и коносовидна. 


Лак за нокти Soft Blossom в цвят Pink Rolls-roses

Отново изключително оригинално име на продукт на марката. Цветът е ярко розов, за да е в тон с кремообразният руж. На опаковката пише, че лакът е ароматизиран и трябва да има по-флорален и приятен аромат, в сравнение с обикновените лакове. Също така е пастелен, не се забелязват някакви озаряващи частички. 



Лентички за декорация на маникюр от колекция Pulse of Purism

За съжаление това беше лимитирана колекция, от която не успях да взема нищо, но пък вие имате възможност да спечелите тези симпатични, златисти лентички за декорация.


Е, това бяха и всички продукти, участващи в играта. За финал ще покажа и една обща снимки на продуктите от все още наличната лимитирана колекция, като перличките, както знаете са мои и не участват в играта. Ревю за тях съм писала ето в тази статия. Цялата колекция изглежда много пролетно и нежно и за момента е може би една от малките, които успяха да привлекат вниманието ми.


Благодаря за тези от вас, които останаха до края на тази публикация и успех на всички, които ще взета участие в играта.

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Розовото е любимият ми цвят ,а продуктите са умело подбрани.Ружът ме очарова с това, че е озаряващ и подходящ за лятото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. Продуктите наистина са подбрани чудесно, за което благодаря на Catrice :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •