четвъртък, 20 април 2017 г.

Нови придобивки: март & април 2017

След вчерашната публикация с неоправдани очаквания е време и за една мини порция с нови придобивки. След предишните месеци, опитах да огранича козметиката, която купувам и си наложих лек бан за пазаруване. Да видим колко дълго ще продължи. :)


Както споменах, за този и предишният месец нямам много нови неща, но пък някои от тях са доста интересни, поне според мен. Ето и всичко, което ще спомена днес.


И малко по-детайлно, преди да разгледам всеки продукт по отделно.



• Ще започна с най-интересното нещо, поне за мен. Това е контуриращата палитра на Makeup Revolution. Това е палитра, която натрупа голяма популярност заради вариацията от цветове и доброто си качество на приемлива цена. Makeup Revolution са една от по-любимите ми марки и макар рядко да се "контурирам", ми беше любопитно да пробвам тази палитра. Плюс, че има и бял хайлайтър, което е идеално ако имате светла кожа или дори ако просто искате да изсветлите някой друг хайлайтър. Скоро ще и посветя самостоятелно ревю, тъй като вече имах няколко седмици да я тествам. Само ще кажа, че смятам, че си заслужава цялата любов, насочена към нея.


Titania наскоро ми изпратиха някои интересни продукти, свързани с грижа за стъпалата. И преди съм използвала техни неща и знам, че немското качество присъства при всичките им продукти. Тези не са изключение. Пилата им за пети изглежда наистина чудесна. Има по-фина и по-груба част. Същото се отнася и за металната им пила за нокти, която всъщност съм взимала и преди. Пемзата ми беше помощник в грижата за краката и миналата година. Разделителят за педикюр не е нещо, което често използвам, но щом е лилаво - ще се пробва :) Най-интересният продукт и новост за мен е кремът им за крака, който всъщност има много приятен флорален аромат и е подходящ дори за чувствителна кожа, вкл. и на диабетици.



Sensibel балсамът, който всъщност представлява гъст крем, подходящ за изключително нежна и чувствителна кожа, включително и на бебета, е нещо, което реших да не купувам няколко месеца, за да мога да пробвам други кремове за лице. В крайна сметка обаче, това е кремчето, което използвам още от тийн годините си и което вече ми е като втора кожа - месеците без него определено успях да усетя. Обичам го този крем и повече не смятам да се разделям с него! 


Maybelline lash sensational е любимата ми дрогерийна спирала и когато видях, че е намалена отново в Лили, реших да се запася с още една. Последният път, взех две спирали от Лили-то на Витошка и честно казано, определено не бяха пресни. Още с първото отваряне, при нанасяне почти не излизаше туш - нетипично, за иначе течната консистенция на спиралата. Освен това бързо започна да засъхва. Забелязах, че липсва и етикет на български, който се оказа, че не присъства и при новата ми спирала. Силно се надявам да е по-пресна или може би формулата е променена? Силно се надявам да не е така, защото би било доста безразсъдно, при положение, че това е (беше?) една от най-добрите спирали, не само дрогерийни при това.


Avon наскоро пуснаха нов крем за стягане на бюста, който всъщност не смятах да си взимам. Случи се така обаче, че моя позната си поръча един такъв крем и аз по погрешка съм поръчала два броя. И така се оказах с този крем, на който разбира се не възлагам големи надежди, освен да тонизира кожата. Все пак ще го използвам, след като не съм видяла, че поръчвам повече бройки от него. Консистенцията му е средна към течна, лесен е за нанасяне. За момента нямам други впечатления.


• Дезодорантите на Nivea харесвам като аромати, макар като ефект да не са най-добрите на пазара. Въпреки това обаче ги харесвам и често ги взимам. За течният рол-он вече съм писала ревю


• И завършвам с новият шампоан с глина за мазна коса на L'oreal. Не бих казала, че за мен вече е много нов, а освен това му направих дори самостоятелно ревю. Към този момент е преполовен, а моят е от по-голямата разфасовка. Това означава, че достатъчно пъти съм го използвала, за да имам мнение за него. Харесва ми, измива косата добре. Ефектът на чиста коса обаче при мен не е три дни, а по-скоро ден и половина - два. Не знам дали бих го взела отново, но като цяло съм доволна и ми харесва.


E, това беше този път по-скромната порция с нови покупки. Надявам се все пак да ви е било интересно и полезно по някакъв начин. Споделете ми, ако имате някои от продуктите и какво е мнението ви за тях или какво вие си купихте последно.

Follow me:
            

4 коментара:

  1. Много обичам да чета постове за нови придобивки :) Малко клюкарска работа, кой какво си купил :) :) Опитай шампоанчето на Л'ореал с маската преди измиване ако още не си. Според мен маската дава резултатът +1 ден и при мен определено има разлика.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То и аз много обичам да ги пиша :D Но последните месеци се опитвам леко да се огранича, защото стигнах до онзи етап, в който се чувствам затрупана от козметика :) Маската вярвам, че би дала по-добри резултати, но като цяло не смятам, че при мен ще има някакъв "wow" eфект...явно зависи много от косъма на конкретната коса :)

      Изтриване
  2. Аз също обожавам спиралата Maybelline Lash sensational! Супер бързо и лесно разделя миглите, прави ги обемни, подчертава и извива перфектно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. За мен е най-добрата дрогерийна спирала в момента като цена-качество :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •