петък, 3 март 2017 г.

Avon | Luxe - Shine Brilliance Lipstick - Nude Gold

Здравейте! Честит 3-ти март! В този светъл празничен ден, реших да посветя ревю на продукт, който също изглежда празнично. Напоследък явно съм на вълна червила, затова и днешното ревю ще бъде на още едно червило на Avon, този път от тяхната по-луксозна серия. Смятам, че има какво да се каже за този продукт и след месеци носене, вече е време да ви разкажа и малко повече за Shine Brilliance в най-светлият и неутрален цвят - Nude Gold.

avon luxe shine brilliance nude gold

Преди няколко години имаше период, в който наистина харесвах и носех само перлени червила. Този момент обаче отмина и сега не залагам толкова често на този тип продукти за устни, макар всъщност ти до създават илюзията за обемни устни, което е нещо, което всяка жена иска да постигне. Преди време си взех това червило с идеята, освен да пробвам нещо от серията, това да е едно по-неутрално и ежедневно червило за дните, в които носа малко грим или не ми се носи изобщо такъв.

avon luxe shine brilliance nude gold

Както знаете, Avon имат серия, озаглавена LUXE. Вече сте виждали ревюта на някои продукти (пудра за лице и палитра сенки за очи). Освен стандартни червила в серията Luxe, те имат и подсерия с по-блестящи такива, част от които е и Nude Gold.

avon luxe shine brilliance nude gold

Опаковка: Червилото пристига в хубава и семпла картонена кутийка в черно и златисто. Гилзата, типично за цялата серия Luxe е изцяло златиста, пластмасова. За разлика от палитрата им за очи и пудрата, тук нямам оплаквания от вида начервилото, тъй като гилзата е доста компактна, което ако искате да носите червилото с вас или имате около хиляда червила и няма къде да ги съхранявате, винаги е предимство. Когато погледнете червилото, грамажът изглежда доста, но в действителност е около или малко над 2 гр., което е по-малко от стандартното.

avon luxe shine brilliance nude gold

Формула и цвят: Реших да обединя тези две категории, защото на практика в случая не бих могла да ги разделя. Това червило е по-скоро леко оцветен балсам, който има глос финиш и чиито цвят е прасковен, но нанесено, червилото стои полу-прозрачно. Ако се наслои повече придобива лек прасковен оттенък, но ако искате среден до плътен цвят, това не е правилната серия за вас. В червилото се забелязват доста едри частици, които са в основно в златисто и розово/цикламено, но има и някои оранжавеещи, може би в зависимост от светлината. Когато за пръв път видях червилото сметнах, че няма как червило, чиито основен цвят е почти прозрачен, а в основата си има просто едри брокатени частици, да стои добре. Всъщност, може би заради глос финиша и по-мазната си формула, нанесено върху устните, не стои зле. Частиците, макар и едри не изглеждат груби и зърнисти върху устните, защото червилото някак ги прави да изглеждат гладко и ненатрапчиво и се сливат с текстурата на кожата учудващо добре. На слънчева светлина, частиците отразяват доста приятно и силно светлината и придават хубав блестящ ефект. В серията има още 4 цвят, които имат по-наситени основни цветове, но честно казано това ми се стори най-неутрално и универсално.

avon luxe shine brilliance nude gold

Ако се нанесе самостоятелно, това балсаместо червило придава просто лек блясък и всъщност нанесено наподобява повече глос за устни, отколкото червило. Трайността е средна, по-скоро стандартна за този тип продукти. Любимият ми начин да го нанасям обаче, не е самостоятелно, а върху друго червило. Ако преди това съм нанесла върху устните си продукт с по-тъмен цвят или матова формула, а искам повече блясък и илюзия за обем, нанасям това червило като вид топър върху някакъв друг основен цвят и ефектът ми допада. Това е стъпка, която би спестила нанасянето и на глос. На снимките отдолу може да видите как изглежда, когато се наслои повече. Не добавих снимка как стои върху устните ми, защото така или иначе камерата трудно би го уловила.

avon luxe shine brilliance nude gold swatch

В заключение: Ако искате червило, което да е на принципа на леко оцветен, блестящ балсам и което смятате да използвате основно върху друго червило - този продукт ще ви допадне. Ако пък твърдо не сте привърженички на брокатените или дори перлени червила, това определено не е продукт за вас. Аз лично останах доволна, защото има няколко варианти на носене. Не мога да кажа обаче, че останах изключително изумена от ефекта, но силно зависи от това за какво смятате да го използвате. Ако просто харесвате дискретните продукти за устни, които придават блясък и малко визуален обем, Nude Gold е едно добра за целта червило.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •