неделя, 22 януари 2017 г.

Weleda | Pomegranate Age Defying Serum

Здравейте! Днешното ревю е насочено към един по-различен продукт. Това е серумът за минимизиране на бръчки/фини линии от серията с нар на Weleda: Pomegranate Age Defying Serum. Мисля, че си дадох доста време за тестване и най-накрая мога да посветя и отдевно ревю на продукта. Ако си търсите серум за лице, който да е с хубав състав, то се надявам това ревю да ви е от полза.

weleda pomegranate serum age defying

Вече знаете, че серията с нар по начало е прадназначена за по-зряла кожа във възраст 40+. Когато получих за тест серума, не бях сигурна точно дали и как да го използвам. Реших обаче, че мога да го тествам върху фините мимически бръчки и линии, които малко или много имам. Затова имайте предвид, че не мога да гарантирам действието му върху кожа в по-напреднала възраст. Ако серумът ви заинтригува, може да го погледнете • тук 

weleda pomegranate serum age defying

По описание от производителите: "Активно подпомага способността на кожата да се регенерира с екстракт от органични семена просо, богати на витамин Е, и богати на антиоксиданти органичен сок от нар. Противовъзпалително, укрепване и кожни-успокояващи свойства. Дерматологични тестове показват, че бръчките са намалени с 29% * след 28 дни. 
Възобновява и стяга зрялата кожа. Със своята мощна комбинация от витамини, минерали и аминокиселини, Age Defying Serum е идеален спътник за естествен процес на стареене на кожата. Тя помага за запазване на еластичността на кожата и осигурява дълготрайна хидратация."

weleda pomegranate serum age defying

Опаковка: Пристига с стандартната картонена кутийка, като вътре има подробна листовка. Самият серум е поместен в много симпатично и стабилно, пластмасово шишенце/тубичка. Чрез помпата може да се контролира точното количество, което изкарвате, което е голямо предимство. Доста минималистичен дизайн, но напълно достатъчен и лесен за употреба. Количеството е стандартните 30 мл.

weleda pomegranate serum age defying

Аромат: Същият, както на останалите продукти на серията с нар - приятен, плодов. На мен лично ми напомня на ябълков пай или някакъв друг подобен сладникав аромат. Сравнително силен, но се задържа за кратко след нанасяне. Останалите продукти от серията, за които съм писала ревюта, може да прочетете ТУК  и ТУК.

weleda pomegranate serum age defying

weleda pomegranate serum age defying

Формула: Като на всеки серум, консистенцията е сравнително течна и доста водниста. Моментално се топи при допир с кожата и попива сравнително бързо. Заради воднистата си консистенция бих казала, че е много икономичен. Нужно ви е съвсем минимално количество, за да разнесете на необходимите участъци (или при желание, по цялото лице).

weleda pomegranate serum age defying

Състав: Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Juice, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Prunus Spinosa (Blackthorn) Wood Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*. * from natural essential oils

weleda pomegranate serum age defying

Моето мнение: Трябва да кажа, че макар да дадох доста време тест за продукта, не съм го използвала абсолютно всеки ден. Нанасях от него върху мимическите си бръчки и забелязах, че при продължителна употреба действително се наблюдава леко подобрение на вида им. Не бих казала обаче, че това е магическо средство, което напълно ги заличава. Ако сте много постоянни в използването на серума, предполагам ефектът ще е наистина осезаем. Харесва ми да използвам продукта като основа под подхранващия ми нощен крем. Не съм усетила никаква реакция на кожата ми към този серум, макар да имам доста чувствителна кожа по начало. 

weleda pomegranate serum age defying

Ако искате да видите всички ревюта за продукти на Weleda, може да ги погледнете • ТУК

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •