събота, 21 януари 2017 г.

Weleda | Arnica Shower Gel

Здравейте! Днес съм ви подготвила ревю за още един продукт от серията с арника на Weleda: Arnica Shower Gel - техният енергизиращ душ гел. Ако сте почитатели на тази в голяма степен органична марка и техните продукти, то продължете към ревюта.

weleda arnica shower gel

Серията с арника попринцип е универсална, но е по-специално насочена към хора, които имат повече физически натоварвания - основно спортисти, трениращи или тези от вас, които искат да освежат и енергизират тялото си. Вече съм ви разказвала за гелът за контузии с арника (РЕВЮ), както и за масажното терапевтично/лечебно олио също с арника (РЕВЮ) Цена на продукта, както и всички останали от серията може да разгледате • тук •

weleda arnica shower gel

По описание от производителите: "81% органични съставки; лега гел консистенция: запазва естествената хидратация на кожата: Освежава и енергизира кожата. Душ гелът с арника е идеален за след физически натоварвания, не изсушава кожата и енергизира тялото, с приятния си лавандулов аромат. Оставя кожата с усещане за мекота и свежест. "

Аромат: Същият, както на останалите продукти от серията. Определено осезаем и се задържа и след изплакването на продукта. По описание е на лавандула и розмарин. Приятен, билков аромат, ако сте почитатели на такъв ти продукти. 

Формула: Прозрачна, гелообразна и средно плътна, не се разтича. Нанася се лесно, а при допир с вода се разпенва до известна степен.

weleda arnica shower gel

Моето мнение: Определено един приятен душ гел. Знаете, че не съм особена почитателка на подобен тип аромати и винаги предпочитам плодовите, но специално с душ геловете и продуктите на Weleda нямам проблем, тъй като ароматите им наистина са много натурални и различни от всичко, което съм използвала до момента. Смятам, че конкретно този душ гел е напълно универсален, без значение дали сте спортисти или не. Доста е икономичен и аромата се задържа за известно време след употреба. Ако комбинирате още продукти от серията, ефектът ще е още по-силен.

weleda arnica shower gel

Състав: Aqua (Water), Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance)*, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Arnica Montana Extract, Lactic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Lecithin, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Limonene*, Linalool*. * from natural essential oils

Заключение: Безспорно един от силните качества на продуктите на Weleda е именно съставът, който до голяма степен е натурален. Аз не съм специалист по органик козметиката, но предвид качеството на продуктите, ароматите и съставът, смея да кажа, че определено славата на Weleda е оправдана. 

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

  1. Тази марка все я заглеждам... и заглеждам... и заглеждам. Ще взема да се сдобия с някой продукт, отзивите ти са все добри и любопитството ми вече надделява. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че трябва да пробваш поне един. :) Ако обичаш цитруси, препоръчвам ти душ гела с лимони - супер освежаващ. Имам ревю за него.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •