събота, 14 януари 2017 г.

NYX | Born to Glow Liquid Illuminator - Sunbeam

Здравейте! За тези на които им липсва слънцето, днес съботно съм ви подготвила едно ревю на първият ми течен хайлайтър, който е спряган за двойник на Benefit - High Beam. Макар навън да е мрачно, това не ни пречи да заблестим. :) Днес ще поговорим именно за течният хайлайтър на NYX: Born to Glow в идеалният цвят за светла кожа - Sunbeam. Ако и вие като мен се чувствате изключително привлечени от всякакви озаряващи продукти, то продължете надолу, където ще видите повече снимки и информация.

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Течните хайлайтъри/озарители са един по-особен продукт. На практика са мултифункционални. Могат да се използват както самостоятелно, така и да се смесят с фон дьо тена, за по-естествен озарен финиш. Nyx - Sunbeam е от тези продукти, които според мен дават по-добър резултат нанесени самостоятелно. За съжаление, от известно време марката не се предлага у нас, но малка част от продуктите на NYX се продават в онлайн магазини. Моят закупих от • enzo.bg • където от около седмица се предлагат и четирите нюанса.

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Цветовете са следните:

                                                                               •  SUNBEAM - бледо перлено розово
                                                                               •  GLEAM - перлено златисто - прасковено
                                                                               •  PURE GOLD - перлено златисто
                                                                               •  SUN GODDESS - перлено бронзово

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Опаковка: Стандартна тубичка. Беше опакован със защитно фолио. Първоначално ми направи впечатление колко малка е тубичката. Тя съдържа 18 мл. продукт, но озарителя се използва доста пестеливо и ви е нужно съвсем минимално количество. Много е удобен за носене в чанта или на път - компактен и практичен.

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Цвят: Ако имате много светла кожа, препоръчвам ви цвят Sunbeam. Останалите нюанси са предназначени за малко по-тъмна кожа, като най-светлият сред тях е Gleam, който от своя страна е златист. Sunbeam е единственият цвят със студен подтон. Както е описан и в сайта, представлява перлено розово, но нанесен стои по-скоро перлено бял. Като цяло обаче е наистина светъл и неутрален нюанс, с който е лесно да се сработите. Щеше да е още по-добре, ако придаваше само еднороден блясък и нямаше малко сребристо-бели частици, които допълнително да засилват блестящия му ефект, но въпреки това не смятам, че това е чак такъв голям проблем.

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Формула: Озарителя има по-скоро мус консистенция. Позволява наслояване, като по този начин не се засилва розовият подтон, а единствено интензитета на блясъка. Често пъти е сравняван с High Beam на Benefit, и макар да не го притежавам мисля, че цветът е идентичен. Има разлика обаче в консистенцията и като цяло финиша. Sunbeam на NYX е по-скоро от хайлайтърите, които се на напълно естествени. В него има фини частици, които са в същия цвят, като на самия озарител. Не бих ги нарекла точно брокатени, но наподобяват. Имайте го в предвид. И макар нанесен да изглежда приятно, със сигурност се забелязва, че носите озаряващ продукт, особено ако нанесете повече. Аз лично нанасям с пръсти, защото ми е по-лесно да контролирам количеството. Нанасям с потупване. Трябва да бъдете бързи обаче, защото изсъхва сравнително бързо и след това е много трудно и почти невъзможно да го прелеете. Може да се използва и като основа под прахообразен хайлайтър, ако искате блясъка да е наистина наситен. Ако се нанесе малко количество е подходящ за ежедневието. Пълната му красота може да се види най-вече на слънчева светлина и под определен ъгъл. Макар и доста траен, озарителя не е водоустойчив.

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Ето и как изглежда нанесен, без отдолу да имам някаква база или фон дьо тен. Имайте в предвид, че на живо, блясъкът е дори още по-силен и камерата не успява да улови изцяло озаряващите свойства на Sunbeam. 

nyx sunbeam liquid illuminator born to glow

Заключение: Бих препоръчала този хайлайтър на тези от вас, които като мен по-скоро искат да видят как точно се нанасят този тип продукти, подходящи ли са за кожата ви и сработвате ли се добре с тях. Харесва ми като цвят и нанасяне, но ми се иска да нямаше никакви частици в него. Въпреки това не бих казала, че е точно брокатен. Смятам, че това е един добър дрогериен заместител на High Beam. Харесва ми, че може да се напласти като повече, така и да се нанесе съвсем малко, при което дава сравнително естествен финиш. Интензитета на блясъка зависи единствено от вас, което все пак винаги е предимство. 

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Уффф, бях му хвърлила око, ама много брокатен ми се вижда нещо ...макар да не е точно такъв уж ):))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да ти кажа и аз не мога точно да го определя. Не е точно брокатен, но не е и напълно сатенен :D За дните, в които ти се носи нещо по-блестящо е добър. Ако се прелее много добре също не стои зле :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •