сряда, 7 декември 2016 г.

Maybelline | Color Sensational Lipcolor - 620 Pink Brown

Здравейте, момичета! Както знаете, аз често показвам ревюта на продукти и чак в последствие и публикацията за нови придобивки, която ги включва. Днес няма да е изключение Но просто исках да споделя с вас ревю на един продукт, който много ми хареса и който вярвам, че би харесал и на вас, ако попринцип посягате към нюд от типа на Kylie Jenner цветовете. Накратко, става дума за червилото на Maybelline  - Pink Brown.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Вече знаете, че имам едно червило от серията Color Sensational и много го харесвам! Много дълго време се колебах дали цветът Pink Brown ще ми подхожда, дали няма да е твърде кафяво/розово и т.н. Е, в крайна сметка при една от последните ми поръчки от • enzo.bg • реших да го взема с надеждата, че ще ми хареса.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Мога да кажа, че преди бях по-експериментаторски настроена към червилата и обичах да нося дори такива, които реално са твърде ярки за мен. Никога не съм излизала от зоната си на комфорт с някое много тъмно или пък крещящо червено червило. Напоследък обаче имам желание да нося по-неутрални цветове от типа "My lips but better". Разбира се, понякога си позволявам и нещо по-различно, но все по-рядко. Много ми е трудно да намеря цвят, който хем да ми стои добре, хем да не е твърде ярък или тъмен, а в същото време да не е нито твърде розов, нито прекалено светъл, още по-малко пък кафяв или оранжав. Преди време единствените цветове, които взимах бяха розови и т.нар mauve, но мисля, че вече имам твърде много подобни и е време за нещо малко по-различно.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Опаковка: Нищо претенциозно, но достатъчно добре изглеждащо. Както споменах и при първото червило от серията, което взех (Galactic Mauve), цветът на капачката подсказва за цветът на червилото, което е огромно улеснение в случай, че имате няколко цвята от серията. Тъй като тоз е по-скоро към ежедневните земни тонове, капачката е в съответния цвят. Количеството на продукта е 4 гр. 

maybelline pink brown color sensational lipstick

Аромат: Да, същият като на предишното червило. Не ми е много любим и е доста силен, но нанесен на устните не ми прави особено впечатление. Трудно ми е да го опиша, но аз лично усещам нещо като карамелизирана захар. В никакъв случай не е неприятен, но щеше да е хубаво изобщо да го няма, поне според мен.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Цвят: Тук идва и трудната за описание част. Според заглавието му, трябва да е "Red Brown". Макар на някои снимки, които съм разглеждала в чужди блогове, цветът да изглежда точно розово-кафяво, за мен това не е точно така. На моите слабо пигментирани устни обаче, почти не долавям розова нотка. По скоро е червенеещо-кафяво, като нанесено стои доста приятно и с течение на времето цветът става малко по-ярък. Може би има лека розова нотка, но аз лично бих го определила като червено-кафяво с топъл подтон. Нюд, но в никакъв цвят не от скучните цветове, подобни на коректор или пък изцяло кафяви. Определено подходящ нюанс за всякакъв топъл грим в златисто, кафяво и като цяло съчетан с грим в топлата гама, според мен е идеален. Подходящ е за ежедневието и според мен е чудесен и за светла и за по-мургава кожа.

maybelline pink brown color sensational lipstick swatches

Формула: Много кремообразна. Финишът върху устни е сатенен - не е нито матов, нито прекалено гланцов - точно по средата. Дори след известно време на носене, продължава да има лек блясък. Червилото е пастелно. Макар погледнато много отблизо да се виждат миниатюрни частички, нанесено изобщо не могат да се доловят. Покривността е средна, позволява напластяване. Като цяло се плъзга върху устните като масло, не се наслоява във фините линии и нанесено дава равномерен и плътен цвят. Трайността не е впечатляваща, а по-скоро стандартна, но се усеща много комфортно. Ако търсите обаче супер дълготрайно червило, което по никакъв начин да не се размазва - това не е такова. По-скоро е от типа продукти, които взимате с вас в чантата и когато се налага подновявате, но пък е удоволствие да се носят, защото не изсушават устните.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Състав: Lanolin Liquida/Lanolin Oil, Sesamum Indicum Oil/Sesame Seed Oil, Oleyl Erucate, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, PPG-5 Lanolin Wax, Acetylated Lanolin, Cera Alba/Beeswax, Alumina, Disteardimonium Hectorite, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopheryl Acetate, Acrylic Acid/Isobutyl Acrylate/Isobornylacrylate Copolymer, Parfum/Fragrance, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxhydrocinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Benzyl Alcohol, Tin Oxide, MEL/Honey, Polyethylene, Terephthalate, Aluminum Hydroxide, Acrylates Copolymer, Pearl Powder, Dimethicone, ( /- May Contain Mica, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77941, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 15850/Red 7, CI 45410/Red 28 Lake, CI 15985/Yellow 6 Lake, CI 45380/Red 22 Lake, CI 19140/Yellow 5 Lake, CI 42090/Blue 1 Lake, CI 75470/Carmine)

maybelline pink brown color sensational lipstick

Ще покажа снимка на двете червила от серията, за да може да сравните външния вид.

maybelline pink brown color sensational lipstick

Ето и как изтлежда нанесено върху устните, като на живо цветът е една идея по-червенеещ и наситен.

maybelline pink brown color sensational lipstick lips swatches

В заключение: Чудесни червила. Богати цветове, голям избор от нюанси, сред които този е от най-универсалните. Нанасянето е удоволствие, изглеждат добре. Е, разбира се винаги има още какво да се желае, като например повече трайност и по-малко интензивен аромат, но това са подробности, които могат да се преглътнат без проблем, предвид качеството на червилото.

Follow me:
            

2 коментара:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •