сряда, 16 ноември 2016 г.

Bath & Body Works | Dark Kiss body mist

Здравейте! Днес ще посветя ревюто на една марка, която вероятно сте чували от доста американски влогъри и блогъри. Това е небезизвестната Bath & Body Works, която предлага най-различни кремове за тяло, душ гелове, спрейове за тяло и разбира се - ароматни свещи. Днес ще ви разкажа и за първия продукт на бранда, който купувам. Това е най-известният им ароматен спрей за тяло Dark Kiss.

bath body works dark kiss body mist

Спрях се точно на този спрей не само защото е лилав (да, да, мислите си това, което и аз), но и защото е спряган на двойник на парфюма на Britney Spears - Midnight Fantasy, който си бях купила преди 6-7 год. и по спомен ми харесваше. Съвсем случайно забелязах, че отскоро марката предлага доста богат асортимент в • enzo.bg • откъдето взех тоалетната вода. Не на последно място обаче, причината поради която основно го взех е, че това е любимият спрей за тяло на Kathleenlights, която в едно от видеата си споделя, че се е запасила с цели 6 бройки.

bath body works dark kiss body mist

Опаковка: Не особено луксозно изглеждаща, пластмасова и полепена с цветно фолио, поне доколкото мога да преценя. Самия флакон е прозрачен, капачката - цветна. Течността вътре е тази, която оцветява и флакона, затова лесно може да се види докъде е изхабен. Както е обозначено, тоалетната вода е т.нар body mist и разпръсква течността доста фино, което ми харесва. Разфасовката е цели 236 мл., което е буквално огромно количество. 

bath body works dark kiss body mist

Аромат и трайност: Тук идва и интересната част. Доколкото си спомням BS - Midnight Fantasy, това е абсолютно достоверното му копие. Разбира се, Dark Kiss е тоалетна вода и следва да е по-разводнен и нетраен като аромат, отколкото би бил парфюм. Действително не е чак толкова наситен, но аромата е много силен и траен за тоалетна вода, затова не смятам, че има особено голяма разлика. Моята кожа трудно задържа аромати попринцип, но когато пръсна няколко пъти от спрея на местата, на които обичайно слагам парфюм (основно върху косата и врата), усещам аромата му доста дълго. Това го прави икономичен, тъй като не е нуждо да се "поливате" от глава до пети през 5 мин. Самият аромат определям като сладникав, Трудно ми е да кажа точно какви са съставките, но ако имате възможно да усетите парфюма на Britney, то значи знаете аромата и на спрея Dark Kiss. 

Ароматни нотки: Определено усещам силна сладост, ванилия и някакви плодове. Доста захаросан аромат, който обаче не твърде натрапчив. За да не ви подведа, ми е по-лесно да кажа какви са нотките в парфюма на Britney Spears - слива, череша, ванилия, орхидея, кехлибар, мускус, ирис и фрезия. Ако състава е същия или сходен, бих казала, че усещам най-вече ванилия, подсладена със сладка плодова нотка, може би по-скоро усещам сливата. Усеща се и лека цветна нотка, но не бих определила спрея като цветен. По-скоро захарно-плодов, ванилов аромат.

Според сайта на Bath & Body Works, основните съставки са: къпина, роза, бергамот, тамян, слива, здравец, божур, ванилия и др.

bath body works dark kiss body mist

Любопитна история за спрея която прочетох в официалния им сайт беше следната: В някаква сграда влиза дама, която моментално привлича вниманието на господина, разказващ историята. Той беше описал, че точно този аромат буквално го омагьосал по някакъв начин, което до момента не му се било случвало. На следващият ден същата дама отново влиза в сградата, но носейки друг парфюм. Мъжът сподели, че определено не е почувствал същото привличане, както предишния ден. В последствие разбрал, че парфюмът, който жената е носила е именно Dark Kiss. Разбира се, няма как да знам дали историята е достоверна, но определено е любопитна. 

А вие използвали ли сте нещо на марката? Какво бихте си избрали от богатия асортимент? Използвали ли сте този или парфюма на Britney?

Follow me:
            

1 коментар:

  1. Аз също съм попадала от чужди бюти влогове на тази марка. Благодаря ти за представянето, защото съм много любопитно да я тествам. Естествено като всеки американски продукт за красота, които се опитва да набере популярност се изгражда с добър маркетинг. И точно този сюжет е вероятно точно с маркетингова цел, но това е без особено значение.

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •