вторник, 30 август 2016 г.

Wet n Wild | CoverAll Pressed Powder - Fair E821B

Здравейте. Това ревю ще посветя на един продукт, който освен, че е част от постоянния асортимент на Wet n Wild, е много обичан и харесван дори от популярното YouTube гуру Cosmobyhaley. Тя често използва тази пудра точно в същия светъл цвят и определено не пести хвалбите си за нея, затова реших и аз да я пробвам и да споделя с вас дали ми харесва.


Опаковка: Както цялата серия CoverAll, опаковката е минималистична и семпла, в черно. Пластмасова е, като част от предния капак е прозрачен и се вижда цветът на пудрата. На гърба е изписано всичко останало - грамаж, къде е произведена (PRC) и т.н. Към пудрата има гъбичка за нанасяне, която аз не използвам, защото дава доста голяма покривност, а аз предпочитам да я нанасям само като фиксираща грима на някои места (например в т-зоната или под очите).



Цвят: Цветът, както може да се досетите от името е светъл, но този път наистина светъл. Не е прозрачен обаче и ако се нанесе с гъбичката дава покривност до известна степен. Ако сте с по-тъмна кожа, пудрата ще е идеална за хайлайт под очите например, но ако сте много светли не би ви била достатъчно светла за тази цел.


Формула: Пудрата е пресована, но много, много фина. Усеща се буквално копринена. Лесно се разпрашава, именно защото е фино смляна, но пък изглежда по-естествено върху лицето. Зависи какво количество нанасяте обаче и по какъв начин (четка или гъбичка). Както споменах, аз предпочитам да я нанасям с четка. Ако имате мазна кожа или участъци като т-зоната например и носите пудрата с вас, гъбичката е удобна за освежаване на грима.


Състав: Talc, Mica, Nylon-12, Boron Nitride, Phenyl Trimethicone, Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol, Alumina, Bisabolol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tetrahexyldecyl Ascorbate, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Carmine/CI 75470]


Ето и как изглежда пудрата отблизо, а повече подробности за продукта може да видите и на официалния сайт.


А вие ползвали ли сте тази пудра и доволни ли сте от нея?


Follow me:
            

* Продуктите са предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

  1. Отговори
    1. Смятам, че за кожа като нашата е достатъчна, за по-мазна обаче не мога да преценя колко дълготрайна ще е. :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •