четвъртък, 28 април 2016 г.

Avon Planet Spa - Oriental Radiance Face Polisher

Здравейте. Днешното ревю ще е посветено на още един продукт на Avon Planet Spa - Oriental Radiance, серията с бял чай, който определено харесвам. Това е ексфолианта за лице, за който вече смятам, че мога да споделя впечатленията си.


Както вероятно вече знаете, много харесвам цялата серия с бял чай на Avon. Отразява се чудесно на кожата ми и не я пресушава прекомерно. Имам почистващия гел, който определено добре почиства дори и грим, имам и пилинг маската, която е много приятна. Реших да попълня колекцията си и в крайна сметка да взема и ексфолиращия продукт. Взех го от • enzo.bg • тъй като търсих нещо, с което да допълня поръчката си и този ексфолиант беше идеалното решение.


Опаковка: Ексфолианта е в същата опаковка, като на пилинг маската. Количеството е 75 гр., което като цяло е малко, но пък наистина е икономичен продукт. Смятам, че като цяло серията на бранда Planet Spa e доста успешна. Повечето от нещата, които съм пробвала не са ме разочаровали, този също е един от тях. 

По описание на производителите: Ободряващ ексфолиант с екстракт от бял чай - ексфолира мъртвите клетки - почиства порите - кожата изглежда свежа. Формулата съдържа екстракт от бял чай, който е известен със силните си антиоксидантни свойства и предпазва кожата от вредни външни влияния, прави кожата здрава и придава младежки вид. Ексфолиантът дълбоко почиства и придава усещане за свежа и гладка кожа. За всеки тип кожа. Клинично и дерматологично тествано. Начин на употреба: Изсипи малко количество на дланите и нанеси на лицето, като нежно масажираш с кръгови движения. След това изплакни обилно с вода.



Консистенция: Доста гъста, наподобява паста. Изисква повече усилие, за да изкарате продукт от опаковката, защото наистина вида е като на гъста, твърда паста. В контакт с вода обаче омеква и лесно се разнася върху лицето. В нея има доста едри частици, които действително добре ексфолират, но не бива да се прекалява, тъй като все пак подобни продукти е желателно да не се използват всеки ден. 

Аромат: Сравнително силен и доста специфичен, но в никакъв случай не и неприятен. На мен лично ми навява асоциация за някаква свежест и чистота.

Моето мнение: Както вече споменах, добре ексфолира кожата и я почиства. Усещането след употреба е приятно, като кожата ми изглежда видимо по-гладка и чиста, усеща се също по-гладка и мека. Разбира се, изсушава малко повече, отколкото почистващия гел, но все пак това е нормално. Аз винаги нанасям крем след това. 


В заключение мога да кажа, че горещо препоръчвам цялата серия с бял чай. Любим продукт от нея за мен си остава почистващия гел, но ексфолианта също е много успешен. Цялата серия е подходяща за чувствителна кожа, а дори и моята суха кожа усещам много освежена и чиста след използването на продуктите. Цената спрямо предлагането качество за мен си заслужава напълно.

А вие използвали ли сте някой продукт от серията с бял чай? 


Follow me:
            

4 коментара:

  1. Ох, имам я цялата,на заради повишени наличности не стигам до нея. Скоро си направих от маската и доста добре почисти кожата. Силничка е, но за лятото ще е супер. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз мисля, че за пилинг маска даже ми е слаба :D едва ли не очаквам да ми свали кожата, което е лошо всъщност. Препоръчвам ти да пробваш все пак нещата, наистина са хубави, а и не са твърде изсушаващи, все пак и двете сме със сухи кожи :)

      Изтриване
  2. Аз използвам маска за лице с минерали от мъртво море веднъж седмично и съм много доволна. Отдавна гледах обаче серията с бял чай и след твоя пост със сигурност ще си поръчам да пробвам и нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се. Ще очаквам да споделиш отзиви дали ти е харесала :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •