вторник, 22 март 2016 г.

Revlon | Colorburst Lip Butter - 001 Pink Truffle

Здравейте. Днешното ревю ще е посветено на продукт, който беше предизвикал истински фурор. За съжаление обаче, не се продава у нас. Е, алтернатива има и тя е онлайн сайтове, които доставят до тук. Небезизвестния Lip Butter на Revlon ще е в центъра на вниманието днес, а цветът който реших да ви покажа е може би най-универсалният от предлаганите, който обаче също като хамелеон има свойството да стои различно на всички, според тена на кожата и пигментацията на устните - това е Pink Truffle. Какво е мнението ми за този така обичан от всички продукт, може да видите по-надолу.


Имах възможност да избера продукти за тест и ревю, благодарение на Parfimo.bg - оригинални парфюми. Избрах продукт, който смятам, че би ви било интересно да видите и разбира се да научите подробности за него. Аз самата бях любопитна да разбера, защо и струва ли си цялата тази любов към lip butter-а на марката. 


По описание от производителите: "Поглезете устните си с гел формулата, която осигурява дълготрайна хидратация и се нанася гладко като масло върху устните. 94% от използвалите червилото усещат устните си по-меки, гладки и моментално хидратирани."


Опаковка: Доста стабилна и добре направена. Първо, изглежда наистина симпатично, а цветът на капачето подсказва за цвета на самото червило. Това е добра хрумка, особено ако имате няколко червила от серията. Определено е направена от стабилна и здрава пластмаса и може би би оцеляла при падане, но не мога да гарантирам. За носене в чанта смятам, че е удачна опаковка, тъй като при отваряне и затваряне има от типичните щракващи механизми. В случая е наитина надеждна, тъй като дори ми е леко трудно отварянето на капачето и при първия опит наруших малко цялостта на продукта. Съветвам след използване на червилото да го прибирате до долу в гилзата, за да не се случи същото нещо. Определено за опаковката нямам никакви забележки и смятам, че е идеална за продукта вътре и като външен вид и като функционалност. Също така трябва да спомена, че червилото пристигна много добре опаковано. Освен лепенка, която свързваше гилзата с капачето, червилото беше и в отделно фабрично найлонче, което гарантираше, че е било добре запечатано и преди да пристигне при мен.


Състав: Polybutene , Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 , Tridecyl Trimellitate , Octyldodecanol , PETROLATUM, Hydrogenated Polydecene , Neopentyl Glycol Diethylhexanoate , Jojoba , Polyethylene , Ozokerite , Cetyl PEG , PPG-10 , 1 Dimethicone , Calcium Sodium Borosilicate , Hexyl Laurate , Polyglyceryl-4 Isostearate , Beeswax, Zinc Ricinoleate , Squalane , Silica , Shea Butter , Butter Mango , Palmitoyl Oligopeptide , TOCOPHEROL ACETATE, Coconut Oily, Synthetic Wax , Ethylhexyl Palmitate , Dimethicone , Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer , Isodecyl Neopentanoate , Tribehenin , Sorbitan Isostearate , Fragrance , BHT , Caprylyl Glycol , 1,2 Hexanediol , May Contain: Mica , Titanium Dioxide (CI,77891) , Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499) , Yellow 5 Lake (CI 19140) , Red 7 Lake (CI 15850:1) , Yellow 6 Lake (CI 15985) , Red 33 Lake (CI 17200) , Carmine (CI 75470) , Blue 1 Lake (CI 42090) , Red 6 Lake (CI 15850)


Формула: Lip butter-а има точно такава формула, каквато подсказва и името му - маслена, плъзгаща се буквално като масло върху устните. Финиша е нещо средно между добре пигментиран глос и стейн - тоест цветът не е изцяло плътен, но определено позволява наслояване до желаната плътност, без това да стои неестествено. Може да нанесете както съвсем лек пласт, така и да наслоите няколко пласта отгоре. Финиша върху устните е доста блестящ и както споменах наподобява глос. Прави устните да изглеждат по-обемни и сочни и именно заради това харесвам подобни продукти и ги предпочитам пред матовите формули. Трайността е стандартна за подобни по-мазни и балсамести червила - изтрива се при пиене/ядене, но по-скоро равномерно. След попиване или изтриване остава лек цветен отенък. Усеща се много комфортно и хидратиращо върху устните и определено това се задържа и след като цветът се поизтрие. За щастие няма никакъв аромат или може би едва долувим на самото червило, но нищо конкретно, което е чудесно според мен!


Цвят: Както подсказва и името - цветът е нещо средно между кафяво, червено и керемидено, с може би съвсем лек розовеещ подтон, който обаче на моите устни не изпъква. Цветът е универсален и според различната пигментация на устните ви или тена, ще стои по различен начин. Това е от тези червила, които наистина пасват на всеки. При едни ще изпъкне розовата нотка, при други кафявата, при трети керемидено-червената. Моите устни не са особено пигментирани, затова при мен цветът стои по-тъмно и е по-скоро в керемидено-червената гама. Може да се носи през всеки сезон според мен и стои естествено. Ако наслоите повече обаче е идеално и като вечерно червило. Цветът е пастелен, но на слънчева светлина може да видите, че има едва доловими златисти частички, които обаче след нанасяне изобщо не се забелязват, а по-скоро придават този глос финиш. Тук може да видите как стои цветът на различен тен на кожата, както и останалите цветове (според официалния им сайт.) Аз лично смятам, че Pink Truffle е доста по-светъл и топъл нюанс, от показаните в сайта им. 


За продукта: Като цяло определено е едно много добре изглеждащо и интересно червило. За тези от вас, които харесват балсаместите и хидратиращи продукти за устни, които освен това придават доста добър цвят и наситеност - според мен ще ви хареса. Намирам обаче един недостатък. Ако се чудите дали на снимките червилото е показано в целия си грамаж - отговорът за съжаление е да. Грамажът е едва 2,55 гр., което е малко под стандартните около 3 гр. А предвид, че ако искате по-наситен цвят ще трябва да наплъстите повече, е може би малко разочароващо. Но пък от друга страна, добър цвят се постига и с две нанасяния, което компенсира по-малкото количество. А пък и нека си признаем - колко от нас изобщо достигат до края на едно червило и колко често се случва това, особено ако имате поне 10 и повече за използване (като мен например). 


Ето и как изглежда нанесено на тънък и по-плътен пласт. Снимките са направени на две изложения - югозападно (слънчево) и източно (дневна, непряка светлина).


В заключение мога да кажа, че определено не останах разочарована от червилото. Хидратира добре, придава приятен цвят и разбира се всичко зависи от типа продукти за устни, които предпочитате. Аз харесвам подобни продукти, които карат устните да изглеждат сочни. Ето • тук • може да погледнете предлаганите цветове и цената. 

Моята оценка: 9/10


Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

4 коментара:

  1. Страхотен цвят!!! И аз си взех от парфимо преди време, но беше peach parfait и съм много доволна!!! Май ще си взема и този цвят, страхотен е!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много универсален и приятен цвят. И аз се колебаех между него и Peach Parfait, но тъй като не ми отиват червила в оранжевата гама се спрях на този. :)

      Изтриване
  2. Страхотен цвят! Имах такова червило, малко в по-розов цвят и много си го обичах (но го загубих някъде... ) Все още много ме ядосва факта, че Ревлон и Римел не се продават никъде в Австрия ... А имат толкова хубави продукти!

    Хубав ден, Тони!

    www.lillagreen.at

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да и аз съм забелязала, че най-популярните и харесвани по цял свят продукти не се предлагат и у нас, незнайно защо. Жалко е, че някои неща могат да се намерят само онлайн, а сред тях със сигурност има и много добри. Благодаря ти за коментара. ❤️

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •