петък, 5 февруари 2016 г.

Kawaii Box | Unboxing + Giveaway | January/February 2016

Здравейте. Днешната публикация ще е посветена на разопаковане на втората му кутия от Kawaii Box. Също така вие ще имате възможността да спечелите една за себе си. Ако ви е интересно да видите какво имаше в кутията за този месец, продължете надолу.


Започвам с малко предистория. Ако не знаете какво е Kawaii Box, това е ежемесечна кутия ( subscription box ), в която има 10-12 сладурски дрънкулки. Обикновено повечето са от типа "stationary", винаги присъства и нещо плюшено, както и нещо за ядене. Всеки месец е изненада какво се крие в кутията, а цветовете на различните неща варират. Пада ви се нещо на случаен принцип. Кутията е с цена около 18$, а доставката е безплатна, независимо къде сте. Попринцип всички неща или част от тях могат да се поръчат от Blippo, което е супер, в случай, че си харесате нещо конкретно. Предметите в кутията идват от Корея и Япония, но някои от тях са произведени и в Китай, разбира се.

Плюшено мече в пастелни цветове | Soft bear plush
Започвам първо с най-любимото ми нещо от цялата кутия. Супер симпатично плюшено мече в нежни, пастелни цветове. Подходяща и за ключодържател. Има го и в други цветове варианти. Много е меко и наистина е Kawaii (превод: сладко)



Различни декорации за нокти | Nail deco flake set
Интересни декорации, част от които със сигурност ще ми влязат в употреба. Попринцип са подходящи за наближаващия Св. Валентин и подозирам, че това е причината да бъдат в тази кутия. Всеки вариант е в малко стъклено бурканче.



Черен тънкописец с фраза | Dreams come true pen
Доста симпатичен тънкописец, който между другото пише добре, не прекъсва и не се разтича. Със сигурност ще ми влезе в употреба. Забавен е факта, че фразата е леко объркана накрая, но се случват и такива неща. Като цяло супер "girly" химикалка, хареса ми. Цветовете също са много свежи и пролетни.



Мини портмоне с котка | Sweet neko purse
Малко странна чантичка бих казала. Не знам дали е сладурска или зловеща, колебая се :D Радвам се, че ми се падна този вариант /има я и в оранжево/. Като цяло е интересна и симпатична, особено за любителите на котки /като мен/.



Розова чантичка | Sweet mini bag
Определено симпатична и практична чантичка. Щеше ми се да има цип, но не може да имаме всичко. Подходяща за пътуване според мен. Може би най-практичната от всички неща в кутията.



Ключодържале "Донът" | Doughnut Squishy charm
Освен нещо плюшено, в кутиите винаги присъстват и нещо сладурско за мачкане, обикновено във вид на храна. В случая това е донът. На мен ми се падна жълтият, но съм виждала и сини, розови и екрю. Интересна дрънкулка за освобождаване на стреса :D


Гумичка във формата на къпкейк | Cupcake eraser
Ако тази кутия съществуваше преди години, щях много да се зарадвам на такава гума, тъй като преди милион години колекционирах гумички, а тази определено е по-интересна и нестандартна. Не съм изпробвала дали изтрива добре молив, но на кой му пука, все пак предназначението и е да бъде сладурска.



Магическа "невидима" химикалка | Korean secret pen set
Помните ли преди години т.нар. "невидими" химикалки, чието мастило всъщност се вижда само на определена светлина? Тази химикалка е точно такава. В капачето има лампичка с батерия, с която може да се види написаното върху лист. Хитро, нали? Добра идея за пищови например :D



Миниатюрни стикери с панделки и животни | Tiny bow stickers
Човек никога не може да има прекалено много стикери, нали? Тези са супер деликатни и симпатични. Биха имали доста приложение, а аз също ще им намеря такова. В кутиите винаги присъстват стикери, което е готино.



Декорация за телефон | Jewelry deco sticker
Декорация за телефон, тематично за Св. Валентин. Честно казано, не бих я използвала за телефона си. Доста е кичозна и...може би ще зарадвам някой друг, който харесва такива неща. :)


DIY желе-десерт | Krace popin cookin gummy land kit
Във всяка кутия присъства и нещо за хапване. Напоследък в азиатската култура са супер популярни подобни "направи си сам" сладки желета, които представляват прах, който се смесва с вода и може сами да правите цветове комбинации и т.н. Не смятам да го опитвам, но ако си падате по подобни неща, със сигурност е интересно и забавно.


Е, това бяха всички неща от моята Kawaii Box за този месец. Надявам се постът да ви е бил интересен и да е направил деня ви по-цветен и симпатичен. По-надолу може да се включите в съвместния ни гив и да спечелите една кутия-изненада за себе си.


GIVEAWAY (INTERNATIONAL)

В тази giveaway може да участва всеки от вас. Колкото повече изпълнени полета имате, толкова е по-голям шансът да спечелите кутията. Победителят ще бъде изтеглен от Kawaii Box на случаен принцип, след което аз ще обявя името му в този пост. След като спечелилият се свърже с мен, кутията му ще бъде изпратена от Kawaii Box. Пожелавам ви успех!

Тъй като Зорница Й. (zuzito@mail.bg) не се свърза с мен, новия печеливш е потребител с e-mail: labellaaaa@abv.bg и има време до утре да се свърже с мен.


Ако сте почитатели на азиатската култура или просто харесвате подобни леко инфантилни дрънкулки, то кутията е наистина едно разнообразно и интересно попълнение. А пък за деца е просто страхотна!


Follow me:
            

4 коментара:

  1. Много сладки дрънкулки! На мен пък джаджата за телефон много ми хареса хаха :)

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •