петък, 26 февруари 2016 г.

BIG Beauty Haul | Lancôme, Clinique, Jimmy Choo, Lanvin, L'oreal + more

Здравейте. Днешната публикация ще е с нови покупки. Дълго се колебаех дали да я разделя в две части, но в крайна сметка реших, че един по-дълъг пост с доста снимки е по-удачният вариант. Така темата няма да се разпокъсва между отделни публикации и ще имате по-цялостна обща визия за нещата. Надявам се да ви е интересна и полезна по някакъв начин. Преминавам направо към същитана, тъй като определено ви очакват много, много снимки. 


Наложих си през тази година да не купувам нищо излишно или поне почти нищо и да огранича декоративната козметика, тъй като трупането на много и сходни продукти само по себе си е безсмислено. Е, май не се справям много успешно със задачата да се огранича, но поне покупките ми са насочени основно към бялата козметика, а наскоро и желанието ми да откривам нови аромати се появи с пълна сила.


Ето и продуктите по-отблизо, след което ще ги опиша накратко и съответно първите ми впечатления за тях.



Clinique - Dramatically Different Moisturizing Cream - Тъй като кремчето ми на Eucerin е на път да привърши, исках нещо, което да мога да използвам вечер. След известно проучване се спрях на една от стъпките на Clinique, презназначени за суха кожа. Кремът е с доста гъста консистенция, наподобяваща тази на Eucerin. Цветът и ароматът са сходни. За момента съм го използвала веднъж, но определено смятам, че като нощна грижа ще се справи успешно. Попринцип може да се нанася и сутрин и вечер, няма слънцезащитен фактор.


• Dermedic - Hydrain3 Hialuro - Полско кремче, което открих съвсем случайно и на което се спрях за през деня. Попринцип нямам опит с полската козметика, но съм чувала хубави отзиви, а и проучих този крем. Има слънцезащитен фактор 15 и има свеж аромат, може би на краставици. За момента съм го използвала веднъж. Попива бързо и не оставя никакъв мазен филм. По-скоро е за суха кожа, но според мен и при комбинирана няма да е проблем.


• L'Oréal Paris Color Riche Extraordinaire lipgloss, 500 Molto Mauve - за този глос научих от блога на Мариета и веднага го харесах. Разгледах още куп снимки в интернет и макар някои отзиви да не бяха изцяло положителни, реших да го взема. Е, това беше правилно решение! Глоса е страхотен! Перфектният цвят "my lips but better", омекотява чудесно, траен е и стои много естествено. Аромата е плодов и няма никакъв неприятен вкус /както бях чела някъде/. Трябва само да предупредя, че определено е доста лепкав, но за мен не е никакъв проблем. 


Rimmel Lasting Finish, 070 Airy Fairy - червило, което също открих случайно (по-скоро цветът). Както знаете, имам едно тяхно червило с овлажняващата им формула и аромата е доста силен и неприятен за мен. Имах опасение, че и това червило ще е същото, но за щастие не! Почти няма аромат, формулата е много кремообразна, а цветът е телесно-розовеещ нюд с лек сатенен блясък. За момента много ми харесва! 


Lanvin Eclat D'arpege - Френски парфюм, който беше по-скоро инцидентна покупка, но който е много приятен за лятото и пролетта. Супер свеж аромат, аз го определям плодов, но не сладникав. На мен ми ухае на чистота и свежест. Определено много добро решение. Е, със сигурност аз харесвам по-тежки аромати, но този е идеален за горещото време. А опаковката му е наистина интересна и нетрадиционна. 



Golden Rose WOW - мини лакове, които са много симпатични. Спрях се на тези два цвята. За съжаление, розовият се припокрива с друг цвят лак на марката, а зеленият беше доста странна покупка и за мен, тъй като определено не ми е любим цвят. И двата имат добра покривност и има огромен избор от цветове.

Medi Blanc - избелваща паста за зъби, която е подарък към поръчките от Еnzo. Все забравям да я снимам в новите покупки, но този път се сетих. Все още не съм ги пробвала, но аромата е много приятен.

Преминавам и към втората част на покупките. Тя всъщност беше по-скоро първа част, тъй като повечето от нещата съм закупила края на Януари и началото на Февруари, но това са не особено важни подробности. Ще добавя и няколко снимки по-отблизо.




• Lancome - La Vie Est Belle - "Животът е хубав", един от най-прекрасните парфюми, които съм имала удоволствието да притежавам. Любов от пръв поглед. Аромата е силен и наситен, траен, може би попада в определението "шлейфов парфюм". Аромата му се усеща и на следващия ден. Бих го определила като сладък, женствен и определено запомнящ се. Макар някои да смятат този разкошен парфюм за "отровен", твърде масов и често срещан, аз не мога да се съглася с нищо от това. Както е известно, на различните кожи, един аромат може да стои по много различни начини и смятам, че La Vie Est Belle е именно такъв. Дали е харесван или мразен от останалите за мен не е от значение, тъй като аз се влюбих в него веднага! Нека кажа и няколко думи за външния му вид - много стилен, елегантен и минималистичен. Не е важно опаковката да е крещяща, след като аромата говори сам за себе си без излишни детайли и кичозности.



Jimmy Choo Flash - Още една малко инцидентна покупка. На тестер, парфюмът беше доста по-сладък и усещах ягодата в него доста осезаемо. След известно носене върху кожата ми обаче установих, че аромата е доста флорален. Основно усещам цветето бял крем, което не е точно в мой стил. Иначе аромата е много траен, ама наистина много и много силен. Подходящ е за пролетта според мен, а опаковката му е изключително красива и разбира се - лилава! 


Catrice High Glow Mineral Highlighter - вече направих ревю на този хайлайтър, което вероятно сте прочели ТУК. Страхотен! Наистина много ми допада ефекта и цвета и общо взето нямам забележки. 


• Maybelline - Lash Sensational - още един продукт, за който същи вече видяхте ревю ТУК. Страхотна, бюджетна, дрогерийна и наистина миглите изглеждат добре разделени, обемни и черни с нея. Също нямам забележки. 

• Catrice - Liquid Camouflage Concealer - перфектен за хайлайт или за светла кожа. Ревюто му е ТУК и със сигурност прикрива всичко, което е необходимо. За цената си е наистина чудесен!


Nivea Diamond Gloss - балсама за коса, към който винаги се връщам. Вече е с обновена опаковка и планирам ревю за него скоро. Прави косата мека, не я утежнява, разплита я добре и ухае чудесно.

Pantene Aqua Light - серията на бранда, която е предназначена за тънка коса, склонна към омазняване. Честно казано съм малко разочарована. Косата става изключително блестяща след използването на двата продукта, Но, губи всякакъв обем и още докато я измивам я усещам някак по-тежка. Трябва да изпробвам продуктите по отделно и да събера още впечатления, но за момента не съм очарована. Ароматът им обаче е изключително приятен и свеж. 


E, това беше дъългата ми публикация с нови покупки. Надявам се да ви е била интересна и полезна и да не ви е отегчила. Вие имате ли любими продукти сред показаните? А кои бихте пробвали?


Follow me:
            

8 коментара:

  1. Пише се сладникав, а не сладникЪв. Пиши грамотно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виждам, че Г-н или Г-жа Анонимен, имате някакъв проблем с мен. Може би след като сте толкова знаещ/а и разбиращ/а от всичко, ще покажете анонимното си лице? В крайна сметка, блогове много. Но след като следите моя, значи има нещо в него, което ви привлича. Също така признак на грамотност е и да пишете на "Вие", а не на "Ти", на непознати за Вас хора, каквато съм аз. Освен това, агресивните и злобни хора са най-нещастните. С пожелание за повече щастие във Вашия собствен живот. Колкото до грамотността - за мен не се притеснявайте. Пред когото е било нужно съм се доказала. А пред Анонимни хейтъри съвсем нямам намерение да доказвам каквото и да било.

      Изтриване
    2. Точно това ли намери да коментираш? Толкова хубав, дълъг и изчерпателен пост за интересни придобивки рядко се намира, а ти сега за една неволна грешка се захващаш (при това съм 100% сигурна, че е просто от бързане или недоглеждане). Аман от хейтъри!
      Страхотен пост и невероятна блогърка! :) Ще взема накрая да пробвам някой от тези парфюми, защото засега единственото, което ме притеснява е, че кожата ми има някаква алергия към повечето парфюми, ама така и не разбрах от какво се проявява. Но от известно време чета твои публикации и знам, че и ти си с чувствителна кожа, а и досега от препоръките ти за продукти никога не съм се разочаровала. :)

      Изтриване
    3. Много ти благодаря за подкрепата. :) Сега вероятно ще реши, че сама съм си писала коментара :D В живота най-важно е да ценим себе си и да знаем кои сме, останалото е просто шум за нищо. :) За грешката - безгрешни няма и действително е била неволна, винаги редактирам постовете си. За парфюмите - да, моята кожа също е чувствителна. Зависи най-вече какви аромати харесваш. От трите показани, за мен Lancome-ския е №1. Eдин съвет, който получих от добър специалист в тази област. За момичетата със светла кожа са подходящи по-наситени и трайни аромати, защото самата ни кожа не задържа много дълго парфюми. За предпочитане е нещо цитрусово, но аз не си падам по толкова плодови, затова се спрях на по-силен и траен аромат. Съвета ми е първо да потърсиш тестер и да пробваш, за да е по-сигурно, все пак тези аромати не са много евтини и не си струва риска, ако лесно се алергизираш.
      Не зная коя си, но наистина ти благодаря за милите думи и се радвам, че публикациите ми са ти интересни и полезни, а трудът ми - оценен. :)

      Изтриване
  2. Обожавам парфюмите на Ланвин, а този ми е тотален фаворит и винаги имам опаковка от него

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така ли? Това е супер. :) Всъщност аз никога не бях го виждала, но един познат ми го препоръча и определено е мнооого приятен и деликатен. :)

      Изтриване
  3. Разкошни продукти от Клиник и Ланвин! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Съвсем скоро предстоят и отделни ревюта.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •