събота, 27 февруари 2016 г.

25 ФАКТА ЗА МЕН

Днешната публикация ще е малко по-различна. Преди време направих подобен таг, но смятам, че трябва да се разнообразя с нещо, затова ще се включа и аз с 25 факта за моята личност. Ако ви е интересно да ме опознаете по-добре, продължете надолу.


Бях любезно поканена да направя този таг от LillaGreen и се надявам да ви бъде интересен, и нека да започваме.

1. Не обичам да ме наричат с цялото ми име, винаги ми звучи твърде строго и официално. 

2. Когато ми беше скучно в училище или на лекции, винаги си рисувах на тетрадката, като най-често обичам да рисувам очи. Това някак ме успокоява.

3. Не обичам да спя с чорапи, ама изобщо.

4. Почти винаги когато купувам нещо /храна, козметика/ взимам не първия продукт, а втория, третия или който и да е по-назад. Почти никога първия.

5. Обожавам да снимам пейзажи и най-вече залези/изгреви. Има нещо в залезите, което освен тъга, ми навява и някакво особено чувство на щастие и удовлетвореност.

6. Обичам да снимам и наблюдавам бури, особено когато облаците са много тъмни и заплашителни.

7. Ставала съм свидетелка на малко торнадо, когато бях малка. Помня и небето преди това - беше почти черно.

8. Вярвам във всякакви паранормални неща - извънземни, духове и т.н. За повечето са глупости, но аз съм убедена, че има нещо повече от това, което виждаме. 

9. Макар за зодията ми (Лъв) да са подходящи по-топли цветове, аз предпочитам студените -  лилаво, синьо, а що се отнася до бижута - сребро.

10. Научих се да плувам преди няколко години, като обучението ми протече в морето. Не съм стъпвала в басейн и честно казано предпочитам плажа. Не съм особено добра плувкиня, но за сметка на това обожавам да плувам в спокойно и бистро море. <3

11. Много харесвам рождената си дата (1 август). Обожавам Август като месец - края на лятото, началото на есента.

12. Винаги съм искала да посетя Париж, Норвегия и някой екзотичен остров. Айфеловата кула, Среднощното слънце и тюркоазените води с бял пясък и палми са може би една от наистина най-големите ми неосъществени (все още) мечти. 

13. Не харесвам числото 13. Никога не ми върви на тази дата като цяло и просто не го свързвам с нищо хубаво. Не харесвам и числото 3.

14. Първото нещо, което забелязвам в човек е лицето, а това е и нещото, което има най-голямо значение за мен. Ако лицето на човека е хубаво по моите критерии, телосложението не е чак от такова голямо значение.

15. Често съм получавала комплименти за цвета на косата си и са ме питали каква боя използвам (никога не съм се боядисвала, цветът на косата ми е естествен).

16. До 7 клас свирех на пиано и бях доста добра. Вече не мога да свиря за съжаление, тъй като от години не съм го правила, но бих се радвала някой път отново да взема уроци.

17. Харесвам числото 17, защото е комбинация от любимото ми 7 и също много харесваното от мен 1. 

18. Обожавам аромата на кокос, а също така харесвам много и ванилията. 

19. Мразя скандалите и се чувствам ужасно, ако трябва да участвам в такъв. 

20. Обожавам музиката и не мога да живея без нея. Рядко или почти никога не слушам българска музика, включително поп фолк. Не е моят стил и това си е. Аз харесвам Vocal House, Trance, Chill и общо взето по-мечтателска музика.

21. Обичам височини. За някои хора те са плашещи, но мен ме пливличат. Харесвам гледката, която се разкрива от високите места - удивителна е и ме кара да се чувствам някак свободна.

22. Интроверт съм и обичам спокойствието и усамотението.

23. Много трудно взимам решения, особено ако са за нещо много важно. Много се колебая и в крайна сметка не винаги взимам правилното решение. А когато се колебая много за нещо - обикновено нещата не се получават.

24. Обожавам сини и въобще пъстри очи. Винаги съм мечтала да имам такива, но след като е невъзможно, поне човекът до мен да има. Светло зелени, сини - важното е да са красиви и изразителни. Също така харесвам хетерохромията и я намирам за интересна и уникална (ако не знаете какво е това: тук)

25. Мога да рисувам доста добре, а между традиционното и дигитално рисуване предпочитам дигиталното, заради възможноста за многократно възпроизвеждане на изображението, без това да навреди на качеството му и разбира се възможността за промяна на рисунката по всяко време.

Ето и част от творбите за магистърската ми защита.


Надявам се публикацията да ви е била интересна. Нека всеки, който има желание да се включи - да се чувства поканен. Ако нямате блог, няма проблем и да напишете коментар под поста тук.


Follow me:
            

6 коментара:

  1. Леле, колко си приличаме. Голяма част от твоите факти важат за мен с пълна сила. Страхотен художник си. Адмирации!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така ли? Това е супер! :) Значи ще ми е още по-интересно ако се включиш в тага. И много ти благодаря за милите думи, наистина ги оценявам. :)

      Изтриване
  2. Ох. Точка 5, 6 и 8 сякаш аз съм ги писала.
    Чак се стреснах! Беше ми интересно, Тони.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че не само аз харесвам такива неща и благодаря. Ще ми е интересно да прочета и твоите отговори и да се включиш в тага (ако все още не си) :)

      Изтриване
  3. Паранормални историй! Как можах да го забравя :D И съм родена на 2ри Август ;-)

    Много интересни факти, Тони! Радвам се, че участва :)

    www.lillagreen.at

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че и ти вярваш в такива неща. :) Всъщност и аз е трябвало да бъда родена на 2-ри, но съдба :) И аз се радвам, че ме тагна.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •