сряда, 2 декември 2015 г.

Mini Avon Haul (December 2015)

Здравейте. Днешният пост е свързан с няколко нови покупки от Avon, за които ще ви споделя впечатленията си накратко. Ето и какво включва настоящия "makeup haul".


Започвам първо с това портмоне. Като цяло не е лошо, има малко по-нестандратен външен вид, прилича донякъде на клъч. Има отделно разпределение за стотинк За цената на която го взех си заслужава.


Продължавам със самоподострящия се молив за очи Always On Point в цвят black. По презумция моливът е самоподостряш се както споменах, като острилката е в самата капачка. Всеки път когато отваряте и затваряте молива той се самоподостря. Идеята е добра, но в случая от изпълнението не останах впечатлена. Когато отворих за първи път молива, той беше остър и разбира се го изпробвах, след което го затворих. На второто отваряне той се счупи и стана равен, след което трябваше да затварям капачето няколко пъти за да може да се подостри. Самият молив е черен, не от най-наситеното черно, но все пак достатъчно черен. Нанесен веднъж е бетон и е почти водоустойчив, НО! На мен ми идва прекалено твърд и не успявам да нанеса равна линия с молива, тя изглежда някак насечена върху клепача и трябва да използвам четка, което пък е трудно защото молива засъхва бързо и после няма мърдане... В общи линии не си паснахме с продукта, но това далеч не означава, че вие няма да го харесате. 

Цена: 6,90 лв.
Грамаж: 1 g


Следващият молив е от стандартните им автоматични от серията Avon Diamonds и е в цвят Sugar Plum. Стори ми се много интересен цвят и реших да го пробвам, а пък е и блестящ, идват празници и т.н. Е, цветът наистина е хубав - нещо между бордо и тъмно лилаво, с цикламени брокати, които са сравнително едри. Моливът обаче като консистенция малко ме разочарова. Мек е и се нанадя горе-долу равномерно, но не е много наситен и се налага известно повтаряне. Защото е мек обаче е и трудно да направите по-прецизна линия, а също така и лесно се размазва, тъй като в оснавата му са основни брокатчетата. Ако ви се занимава да го нанесете с четка обаче, резултатът може и да е добър. Като цяло ми хареса, но има още какво да се желае от него.

Цена: 5,90 лв. 
Грамаж: 0,28 г


Следва червилото, което отдавна искам да си взема и най-накрая го направих. То е от сравнително новата им серия 3D Plumping и е в цвят Mad for mauve. По описание съдържа кофеин, масла от нар, жожоба колаген, ретинол. Цветът следва да е розово-лилав. И за пореден път се убеждавам, че в мострите цветът е малко по-различен. На мостра цветът беше по-плътен, леко по-лилав и наситен. Реалното червило е по-цикламено и по-балсаместо, задари това изисква и повече наплъстяване. Покривността е средна, финиша е по-скоро сатенен. Като цяло обаче ми хареса много и ще видите повече за него скоро.

Цена: 6,90 лв.
Грамаж: 3,6 г


И за финал оставям едно балсамче за устни от коледната им серия, което е с шеа и бадем. Има приятен аромат, хидратира добре. За скромната си цена съм доволна. И последно е пяната за вана с ванилия и орхидея. Аз обичам да използвам пяните за вани като душ гел, защото ароматът им е по-наситен и се задържа по-дълго върху кожата. Същото важи и за тази пяна - има много приятен и силно сладникъв аромат, който е доста наситен и се задържа и след измиване. Харесва ми, подходяща е за зимните месеци.

Цена на балсама: 1,90 лв.
Цена на пяната: 5 лв. 


А вие имате ли някой от тези продукти? Кои бихте изпробвали?

Follow me:
            

2 коментара:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •