петък, 4 декември 2015 г.

Essence | Червило с блясък - 07 sparkling miracle

Здравейте. Днешното кратко ревю е посветено на още един продукт за устни, този път на Essence. Червилото е част от новия асортимент за есен-зима 2015 г. Цветът, който ще ви покажа е Sheer & shine lipstick - "Sparkling miracle". Червилото се предлага в общо 12 цвята, които варират от телесни, до розови и дори червени. Продукта е с грамаж 3.5 гр.


Опаковка: Много приятна и свежа опаковка, лека и изцяло пластмасова. Капачката на червилата съвпада с цвета на продукта вътре, което е чудесна идея при съхранение на повече от едно например, като така цветовете лесно ще се разпознават и без да се налага да отваряте всяко червило по отделно.


По описание от производителите: "Супер меката формула на червилото оставя леко и приятно чувство на устните, като им придава страхотен, нежен цвят с фантастичен блясък в най-желаните цветове телесен, кафяв и розов. прозрачната капачка е в същия цвят като на червилото, така че е много лесно да избереш любимия си цвят. нежен цвят, Блясък и толкова стил."


За продукта: Червилото е от типа балсамести и има слаба до средна покривност, като позволява наплъстяване. Цветът е тъмна циклама, на устните стои розовеещо-цикламено. Продукта има фини сребристи брокатчета, които придават блясък и са сравнително забележими. Текстурата на червилото е твърда, но същевременно се нанася лесно и "маслено" върху устните. Колко ще е интензивен цвета зависи от вас. Макар да изисква известно наплъстяване, консистенцията не е мека и няма опасност червилото да свърши за 3-4 нанасяния. Смятам, че това е едно добро решение за момичета, които не обичат прекалено наситени червила, но същевременно търсят лек цвят и блясък. Много подходящо за училище по мое мнение, а защо не и за лекции, работа. Има лек аромат, който по никакъв начин не дразни, а нанесен върху устните не се усеща. При много напукани устни подчертава някои недостатъци, но това се забелязва само отблизо. Като цяло се усеща много приятно и хидратиращо и "изглажда" вида на устните.


СъставRICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, ETHYL VANILLIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, MICA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, TIN OXIDE, AROMA (FLAVOR), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Ето и как изглежда върху моите устни, без да съм наплъстявала много от него. 


А вие пробвали ли сте някое от тези червила и какво е мнението ви за тях?

Цена: 4,39 лв.


Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •