вторник, 1 декември 2015 г.

Essence - Purple Powder brush

Здравейте. Днешното ревю чака реда си дълги месеци, затова днес е време да види бял свят (блог) и най-накрая да ви кажа по няколко думи за сравнително новата четка за пудра на Есенс, която пуснаха преди по-малко от година. 


В сравнение със старата четка (в черно и цикламено) тази е същият размер, като косъмчетата на лилавата четка са една идея по-меки и са значително повече на брой, доста по-гъсто разположени.


По описание от производителите: "Кадифен и мек косъм, който се плъзга по кожата почти незабележимо. за оптимално нанасяне на компактна или пудра на прах и гарантира безупречен финал. практичното калъфче е подходящо за пътуване или за разходка из града!"



Четката пристига в гумено калъфче и картонен декоративен гръб. Самата четка е светло лилава, косъмчетата и също са боядисани в същия цвят. Космите разбира се не са естествени, но са много меки и прятни. На дръжката има красив флорален принт, чисто декоративен, но много приятен. Четчицата е в мини размер, подходяща и за пътуване. Дръжката е олекотена в сравнение с предишната четка.



В сравнение със старата четка, косъмчетата на тази са по-меки и фини и загребва повече продукт. Пере се по-лесно и формата на косъмчетата е по-гръгловата, а не сплескана, както беше при старата. Не ми се е случвало да падат косъмчета. Принта на дръжката също не се е обелил.


В заключение мога да кажа, че нямам забележки към четката. Бюджетна, сладка на външен вид, пере се лесно, загребва и нанася продукт добре и е компактна и за пътуване. Определено косъмчетата са по-гъсти в сравнение с предишната, а дръжката е олекотена.

Цена: 6.59 лв.
Моята оценка: 10/10

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •