петък, 13 ноември 2015 г.

Три популярни продукта на Wet n Wild | Comfort Zone, Pinky Promise, Reserve your Cabana

Здравейте. Днес е петък 13-ти. Макар, да знаем суеверията свързани с този ден, защо пък да не бъде просто един обикновен, слънчев и топъл ден, какъвто е в момента. :) Днешният пост реших да посветя на едни от най-популярните продукти на Wet n Wild. Тази публикация ще е по-скоро обобщаваща и както вероятно се досещате, за всеки от трите продукта ще има и отделно, още по-подробно ревю. Все пак ако ви е любопитно да разберете най-същественото за продуктите, тук ще имате тази възможност.


Както предполагам знаете, Wet n Wild са известни с доста продукти, които са бюджетни, но с добро качество. Преди също съм ви споменавала за някои техни продукти. Постове по темата можете да намерите • ТУК • Имала съм възможност да изпробвам основно техни сенки и червила и действително не съм била разочарована. Пигментацията на продуктите обиковено е наистина чудесна. За днешния пост обаче реших да ви покажа три от може би най-харесваните продукти на бранда: небезизвестната палитра Comfort Zone, хайлайтърът Reserve your Cabana и един сравнително по-нов продукт, който е стейна им за устни в цвят Pinky Promise.

Палитра сенки за очи Comfort Zone

Несъмнено най-популярният, търсен и харесван продукт на марката и гарантирам, че има защо. Няма да ви казвам от колко време исках да пробвам тази палитра, но наличието на доста сенки в колекцията ми все ме спираше. В крайна сметка най-накрая имах възможността да пробвам палитрата и тя се оказа точно такава, каквато е и на милионите снимки в интернет и различни блогове, сайтове и т.н. - с една дума е чудесна. Палитрата предлага 8 цвята, като всички са перлени /но нито един от тях не е глитърен/. Палитричката попада и в моята комфортна зона и повечето от цветовете са топли, кафяво-бронзови и златисти нюанси. Като цяло е разделена на две: цветове, подходящи за ежедневието, които са и по-топлите цветове,  и такива, по-подходящи за вечерен грим, които са в по-студената гама. Самите цветове са изключително наситени, покривни и трайни. Консистенцията им е прахообразна, но по-скоро се усещат по-мазнеещи, не се разпрашават. В отделно ревю ще споделя още по-подробно мнението си и суочове на всички цветове. За момента мога да кажа само, че ако решите да вземете палитрата, много се съмнявам да останете разочаровани. Силно препоръчвам тази палитра. Единствено в нея не ми хареса апликатора и четката, които лично аз опитах, но не мога да използвам, тъй като освен малки са ми и прекалено твърди. Нанасям сенките най-вече с пръсти и блендвам с четка.


Цена: 15,90 лв.
Моята оценка: 10/10

Стейн за устни в цвят E128, Pinky Promise

Както вече ви споменах, един от по-новите продукти на марката. Дълго се колебах дали да взема по-тъмен и есенен цвят или да заложа на цвят, който отново би попаднал в моята комфортна зона. Както сами виждате, избрах по-сигурния за мен нюанс. Цветът е наистина чудесен. Определям го като розов, със златист блясък и frosty финиш или иначе казано това не е пастелен, а перлен и доста блестящ цвят, който обаче стои много нежно. Не вярвах подобен светъл цвят да се задържи за дълго върху моите устни, но действително се оказа стейн и се оказа траен. Удобно ми е да го нанасям, тъй като червила в подобна на чъби стик форма, са ми действително най-удобни и практични. Капачката за мое щастие се затваря много плътно и щраква при затварянето, не е от онези, които просто се измъкват и се разпадат и отварят сами по чантата ви. Това също е голям плюс за мен. Стейна няма аромат, а консистенцията е по-мазна и лесна за нанасяне, не ми изсушава устните по никакъв начин. Силно впечатлена останах от продукта и го препоръчвам. Нямам наблюдения за останалите цветове, но предполагам, че качеството им ще е също толкова добро.


Цена: 8,90 лв.
Моята оценка: 10/10

Бронзираща пудра/хайлайтър в цвят E 7431, Reserve your Cabana
Отделно ревю • ТУК •

Може би се учудвате как един продукт може да е и бронзираща пудра и хайлайтър едновременно и сте прави - не може. Това е продукт, който видях за първи път в предложенията на KathleenLights, като по нейното описание това е перфектният хайлайтър, даващ възможно най-естествен блясък върху кожата, подходящ и за булки. Нямаше как да не го изпробвам. По описание, пудрата спада към бронзиращите и се предлага в 3 цвята. Разбира се обаче, пудрата си е абсолютен хайлайтър, а дори и фиксираща пудра с лек блясък. Предлага се в 3 цвята както споменах, като останалите два действително са бронзъри. Reserve your Cabana обаче е много светла пудра със съвсем фини брокатени частици. Нанесена върху лицето стои много естествено и дори има нужда от наплъстяване, ако искате по-наситен блясък. Според мен е напълно възможно да се ползва и като фиксираща пудра, тъй като блясъка и е много фин и ненатрапчив. Определено е идеално решение за момичета, които не са свикнали много да носят хайлайтъри /като мен/ и които се страхуват да не заприличат на блестящи диско топки /ама и аз какво сравнение извадих/. Пудрата е много фино смляна и ако си търсите много лек блясък за лице, може да и дадете шанс. Количеството също е голямо.


Цена: 8,90 лв.
Моята оценка: 9/10

Давам и един по-близък план на продуктите. Цветовете са реални. 


И да не забравя да напомня, че до 20-ти ноември имате шанс и да изпробвате някои от продуктите на Wet n Wild. Ако не сте се включили в съвместния ни giveaway, можете да погледнете условията • ТУК •

А вие притежавате ли някой продукт на марката? Кой е любимият ви продукт от Wet n Wild? А бихте ли пробвали някой от показаните три в това ревю?

Follow me:
            

* Продуктите са предоставени от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

8 коментара:

  1. Ооооо какво направи сега?!?! И за пудра трябва да ходя.... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D Еми... освен пак да се призная за виновна :) Хубава е пудрата, но дава съвсем, съвсем фин и лек блясък.

      Изтриване
    2. трябваше да суочнеш май :)

      Изтриване
    3. Да, в отделното ревю ще го има и това :)

      Изтриване
  2. Ох... тази "ужасна" пудра я издирвам от 100 години, никъде не мога да я намеря :( :( (само на витошка ама там е с 3 лв. отгоре) :( съдбата ми казва, че нямам нужда от още един хайлайтър

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D Ако все пак не можеш да издържиш на изкушението, по-добре я поръчай онлайн от страницата им. Поне идва опакована и е сигурно, че не е отваряна преди това. :) Иначе пудрата наистина е много лека и за забележим блясък изисква известно наплъстяване, но мен това ме устройва, тъй като не си падам по прекалено силните хайлайтъри. :)

      Изтриване
  3. За мазна кожа става ли хайлатъра(пудра)?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога да Ви дам 100% точен отговор, тъй като моята кожа е по-скоро суха, но смятам, че е подходящ и за мазна кожа, тъй като блясъка е съвсем деликатен.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •