сряда, 25 ноември 2015 г.

Essence | All about NUDES - eyeshadow palette

Здравейте. В днешният пост ще ви покажа една от новите палитри със сенки на Essence. Палитрата е най-неутралната в колекцията им и най-универсалната от предлаганите - 02 all about NUDES. Ако искате да научите повече подробности за нея, продължете по-надолу.

essence all about nudes eyeshadow palette

Палитрите от серията са четири вида, като са разделени на съответни цветове:
01 Bronze, 02 Nudes, 03 Roses и 04 Greys. В зависимост от това какви цветове предпочитате, палитрите съдържат по 8 цвята, които варират от тъмни до светли и биха били подходящи както за ежедневен, така и за вечерен грим.

essence all about nudes eyeshadow palette

Опаковка: Комплакта, изцяло пластмасова и прозрачна. Въпреки, че е пластмасова обаче, тя се усеща стабилна.Затваря се плътно и няма опасност да се отвори при носене в чанта например. На мен ми харесва, че е прозрачна и цветовете се виждат добре, също така изчистения и дизайн я прави много симпатична. На гърба са описани начини за използване на цветовете, както и обща информация за сенките. Палитрата ми напомня на тези на Catrice, които също се усещат стабилни, въпреки, че са пластмасови. Цветовете в палитрата са подредени плътно един до друг.

essence all about nudes eyeshadow palette

Продукт: Сенките са с общ грамаж 9,5 гр., което е сравнително стандартно за подобни палитри. Палитрата съдържа осем цвята, които са в неутралната и по-топла гама. Повечето сенки са със сатенен финиш, като има и перлени и един по-лъскав и блестящ, но не е изцяло брокатен. Нанесени на клепача обаче, повечето стоят матови. Сенките са много меки, фино смляни и добре пигментирани. Лесно се нанасят и преливат. По текстура ми напомнят на сенките на Lollipop ( ревю тук ) Идеални са за лек, ежедневен грим според мен. 

essence all about nudes eyeshadow palette

По описание от производителите: "Аll about… това са новите палитри сенки за очи с невероятен уоу ефект. всяка от палитрите предлага осем модерни, перфектни подбрани цвята - от светли нюанси до тъмни и наситени. меката и дълготрайна текстура на сенките е с различни ефекти - матови, блестящи или металически, с които създаваш разнообразие от стилове."

essence all about nudes eyeshadow palette

essence all about nudes eyeshadow palette

Цветове: Както споменах, повечето са със сатенен финиш - не са изцяло матови, но не са и перлени. Нанесени върху клепача стоят най-вече матови. Първия ред съдържа по-тъмни и топли, кафяви цветове, като последният е подходящ за опушване, а първият за хайлайт. Цветовете на втория ред са по-интересни и различни. Първият цвят от ред две е дуохромен и би бил много подходящ за акцент във вътрешния ъгъл на окото например. Последният пък е най-лъскавия и блестящ от осемте цвята и също би бил подходящ за акцент в средата на клепача или пък за вечерен грим. Двата цвята в средата на втори ред според мен са идеални за преливане на цветове или пък за сгъвката на клепача. Нанесени върху клепача изглеждат доста сходни. На снимките отдолу можете да видите за каква пигментация става въпрос, като имайте предвид, че не съм използвала никаква база.

essence all about nudes eyeshadow palette

essence all about nudes eyeshadow palette

Ето още суочове, с които да добиете представа. Подредени по този начин, любими цветове са ми вторият, петият и осмият, тъй като са някак по-интересни и различни. Ако сте любители на топлите, кафяви и неутрални тонове, палитрата би ви допаднала. Моето мнение е, че в съотношение между цена и качество, палитрата е едно добро и бюджетно решение.

Цена: ~ 8,80 лв.
Моята оценка: 9/10

Follow me:
            

* Продуктът е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

4 коментара:

  1. Много добре ми изглеждат тези палитри по ревюта, но като ида на дисплея и ...нещо не ми достига :)

    ОтговорИзтриване
  2. Може би не са твоите цветове :) Принципно палитрата наистина е хубава за цената си, най-вече за лек грим. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Разбира се, никога нямаш достатъчно неутрални цветове. Благодаря за ревюто.
    Girl's Temptations | Latest Post-Schwarzkopf(Review)

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •