четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Есенни покупки, I част ( Nyx & Max factor cosmetics haul )

Здравейте, момичета. Както споменах във фейсбук страницата си, темата на този пост е свързана с част от новите ми козметични покупки, които включват най-вече продукти на NYX, както и най-любимата ми спирала попринцип - Max factor Masterpiece. 

nyx max factor makeup haul

След есенното освежаване на блога /надявам се сте забелязали/, реших, че е време и за едно козметично обновяване. След разпродажбата в блога си обещах, че като цяло ще се въздържам от импулсивни покупки, които харесвам на момента, но в крайна сметка се озовават неизползвани в шкафа ми, тъй като имам твърде много неща и няма как да използвам всичко наведнъж. Именно заради това, продуктите тема на този пост са наистина неща, които отдавна исках.

nyx max factor makeup haul

nyx max factor makeup haul

nyx max factor makeup haul

nyx max factor makeup haul

Max factor - Masterpiece - Както вероятно знаете много добре, това е най-любимата ми спирала. Наскоро забелязах, че опаковката е обновена и едвам познах спиралата. Надявам се обаче, формулата да е същата. 

max factor masterpiece mascara

• Червило от серията Black Label на NYX - Dusty Rose. За него ще посветя отделно ревю възможно най-скоро. Попринцип това е второто червило от тази серия до което се докосвам. И то, както и първото, има изкушаващ и сравнително силен черешов /аз поне така го усещам/ аромат. Цветът е плътен и наситен, а гилзата е много стилна и симпатична, заради дантеления принт. Цветът е по-скоро универсален и ако намерите някъде червилото - не се колебайте.

nyx haul black label dusty rose lipstick

nyx haul black label dusty rose lipstick

• Глосове от серията Butter glossVanilla Cream Pie и Tiramisu. От много време исках да пробвам тези глосове и най-накрая просто реших да си ги поръчам. На тях също ще посветя отделно ревю. Като цяло ми харесаха, но очаквах повече. Да, глосовете са чудесни - имат почти незабележим и доста приятен аромат, цветовете са сравнително плътни, хидратират устните и ефектът е на наистина сочни устни, но са малко лепкави. Моят любимец сред тях определено е Tiramisu и ако успеете да откриете глосовете някъде - не се колебайте дълго.

nyx haul butter gloss tiramisu vanilla cream pie

nyx haul butter gloss tiramisu
Tiramisu

nyx haul butter gloss vanilla cream pie
Vanilla Cream Pie
База за сенки Nyx - от мноооого време се чудя дали да я взема и най-накрая се реших. Взех я от преди разпродажбата на марката да започне и за щастие, тъй като в сайта им така и не я видях. Базата ще има отделно ревю разбира се, но мога да ви кажа, че удължава живота на сенките до толкова, че ги прави на практика водоустойчиви. Цветовете също стават значително по-наситени.

nyx haul hd eyeshadow base

nyx haul hd eyeshadow base

И за финал добавям и две снимки със суочове. Цветовете са реални. 

nyx max factor makeup haul swatches
Отгоре-надолу: База за сенки, червило Dusty Rose, глос Vanilla cream pie, глос Tiramisu - NYX.
nyx max factor makeup haul swatches

Надявам се днешната публикация да е била интересна и полезна за вас. Ако имате някакви въпроси и мнения относно продуктите, ще се радвам да ги споделите с мен.

Follow me:
            

Няма коментари:

Публикуване на коментар

• Your comments are important to me! I would love if you take your time to write some. I'll read and answer of each of them. •