понеделник, 6 юли 2015 г.

Какво се случва с блога? | New blog address + more

Здравейте, момичета. В тази публикация искам накратко да Ви споделя какво се случва с блога напоследък и новините, свързани с него. 

Както знаете, в живота ни често настъпва момент, в който искаме промяна. Този момент настъпи и в моя живот, което ще бъде отразено и в блога разбира се, защото той също е съществена част от мен и това, което харесвам да правя. 

Реших, че е време да сменя коренно визията на блога, както и името му. Ако ме следите от самото начало, то вероятно знаете, че блога премина през множество различни дизайни, докато усъвършенствам познанията и дори вкуса си, свързан с блог средата. 
Както е и в живота, ние непрекъснато искаме да надграждаме себе си и познанията си, да се усувършенстваме и развиваме - това е и смисъла на всичко, което правим - да станем по-добри и да добием нови познания.

И така, да не се отклонявам прекалено много. Блогът носеше името BBRILLLIANTT дълго време, но прецених, че искам блогът да бъде малко по-личен и да може лесно да се свързва с мен. Тъй като това местенце е просто едно ъгълче от цялото интернет пространство, една малка частичка, която олицетворява моето виждане за нещата, реших да се спра на името: TONI'S BEAUTY NOOK /кътчето за красота на Тони или просто местенцето на Тони/. Надявам се новото име да ви харесва повече и да бъде по-запомнящо се.

Ще онагледя частично промяната, настъпила през последните няколко дни:


Осъзнавам напълно, че тази промяна е голяма както за мен, така и за Вас и е възможно да се отрази на доста места. За мен сте важни Вие, именно и затова реших да променя толкова драстично облика и името на това виртуално кътче.

Крайният резултат е този:



Благодаря на тези от Вас, които ще отделят времето си за да прочетат и тази статия, както и на тези от Вас, които с интерес ще продължат да следят блога и одобряват идеята ми за тази коренна промяна. Надявам се, че новия дизайн и име на блога са по-семпли и по-запомнящи се и че ви харесват повече от преди, можете да ми споделите дали е така.

Ще ми е много полезно и интересно да науча какво е мнението ви за тази промяна? Какво е мнението Ви за новото име и повече ли ви харесва? Намирате ли за добра идеята да създам нова фейсбук страница, където всичко да започне наново /все пак кой не иска едно ново начало, без значение в каква сфера е/?


Follow me:
            

2 коментара:

  1. Пожелавам ти много успехи на новото местенце, с нетърпение очакваме нови постове. ^^

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •