четвъртък, 21 май 2015 г.

Perfect (пясъчен лак за нокти) S 55 - неонов корал

Отдавна харесвам такива цветове, но уви бих се престрашила да ги нося единствено върху ноктите си, или пък някой цветен акцент в аутфита. Този лак, който ще видите, не е новост, но пък го взех точно преди това лято. 
Като цяло имам един пясъчен лак. но се спрях и на този цвят. Защо именно този, ще научите малко по-надолу.

perfect sand nail polish coral S 55

Когато избирах този лак, имаше 3 много сходни цвята. Това е № 55 и беше най-прасковеното коралово, носещо най-много розов подтон в себе си. Под № 56 беше цвят, който беше малко по-оранжавеещ, а под № 58 беше най-оранжевият от тях. Аз разбира се се спрях на този, който е именно розово-коралов и не съжалявам за избора си.

perfect sand nail polish coral S 55

Цветът е ярък и летен, затова са решили и лакът да е от типа "пясъчни". На мен ми се искаше обаче да е просто пастелен, но все пак и пясъчен стои добре. Той няма някакви отделни блестящи частички, а нанесен на два пласта покрива и ефекта "мазилка" е налице.

perfect sand nail polish coral S 55

perfect sand nail polish coral S 55

Може да се използва и като акцент върху един или два нокътя, може и цялостно. Като цяло за цената от около 2 лв., лакът си струва.

perfect sand nail polish coral S 55

Цена: ~ 2 лв

Follow me:
            

2 коментара:

  1. Като видях снимките, реших че моя е същия, но се оказа, че имам S56, обаче не ми изглежда по-оранжев, а е по-розов - http://ecocosmetics.blogspot.com/2013/08/perfect-sand-laquer-s56.html

    Твоят определено е доста нежен, трябва да видя къде съм забутала моя и дали става още, за лятото е супер цвят.

    ОтговорИзтриване
  2. От снимките ти наистина изглежда по-розов, но тогава имаше и трите номера и ги съпоставих едно с друго и се оказа, че 55 е най-розовият от тях :D но разликите са минимални, разбира се. :)

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •