понеделник, 4 май 2015 г.

Essence | Silky touch - 90 Summer dreaming

В тази публикация ще стане дума за един от така популярните ружове на Есенс. Цветът, който ще видите е нов в колекцията. Повече подробности за него малко по-надолу.

essence silky touch blush summer dreaming

Опаковка: Стандартна за ружовете на бранда - лека, прозрачна и пластмасова. Затваря се плътно и е компактна.

essence silky touch blush summer dreaming


За продукта: Макар да не използвам руж, вече имам няколко и мога да видя каква е разликата или сходствата между тях. Освен това много хора /включително и аз/ използваме този вид продукт и като сенки за очи. Относно точно този руж мога да кажа, че консистенцията му е много фина и наистина е копринена /както се твърди и по самото име/. Ружът е пигментиран и е в много прятен пролетно-летен цвят, който определям като прасковено-розов. По мое мнение би бил подходящ за различни тонове кожи, включително и много бледи. Има едва забележими златисти шимърчета, които по-скоро биха озарили кожата. Лесно може да видите и от снимките колко фино смлян е продукта и колко е икономичен.

essence silky touch blush summer dreaming

Състав: TALC, MICA, ZINC STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, ALUMINA, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

essence silky touch blush summer dreaming swatch

В заключение мога да кажа, че останах приятно изненадана от продукта и според мен си заслужава по няколко причини - много добра цена, голямо количество продукт, който е фин и пигментиран и не на последно място - цвят, много подходящ за сезона. Ако пък не използвате руж като мен, може да му дадете шанс е кята сенки за очи.

А вие използвате ли руж? Имате ли някой цвят от серия Silky touch? А бихте ли пробвали конкретно този цвят? 

Цена: ~ 5,49 лв. *

Follow me:
            

* Продуктът ми е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

  1. Имам го. Но съм с много бледа кожа с жълт подтон и изобщо не ми стои добре. :( Яд ме е, защото цветът е разкошен - свеж, летен и жизнен и си го купих с огромно желание.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съжалявам да го чуя. Обикновено кожи с жълт подтон им отиват по-топли нюанси /моята кожа също е такава/, но може да пробваш някое "по-студено" розово, има доста налични цветове, доколкото съм виждала. :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •