сряда, 6 май 2015 г.

Essence | Nail polish - 25 Prince Charming

Днес ще ви покажа един свеж, пролетно-летен лак, който е част от новата гел колекция на Essence.
Ако обичате подобни ментови нюанси върху ноктите си, по-надолу ще научите подробности.

essence nail polish prince charming

По описание от производителя: Цветна експлозия! Лаковете за нокти с гел ефект, блестят с цветове от розови пигменти, различни зелени цветове, златни и медни тонове. Предлага се в 15 нови, от общо 49 модерни цвята.

essence nail polish prince charming

Опаковка: Старндартното за бранда, капковидно стъклено шишенце. Четката е от по-широките, плоска. На капачката има механизъм на винт, който щраква при плътно затваряне на шишенцето. Плюс е, че капачката е в същия цвят като лака.

essence nail polish prince charming

За продукта: Лака е плътен, покрива на 2 пласта. Цветът е по-скоро перлен и представлява ментово /тюркоазено/, с фини синкави и зеленикави шимъри вътре. На светлина цветът проблясва дискретно. Цветът е много свеж и приятен. Трайността му без база е около 2-3 дни при мен, но с база със сигурност би останал по-дълго непроменен върху ноктите. Въпреки, че лакът е от типа гел лакове, не ви е нужно специална лампа за изпичане. Може да го ползвате самостоятелно, като се предполага, че е по-траен и има повече блясък от стандартните лакове. 

essence nail polish prince charming
Състав: BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ETHYL ACETATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, STEARALKONIUM HECTORITE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET).

essence nail polish prince charming

В заключение ще кажа, че на мен лично лакът ми хареса. Ползвала съм и преди лакове на Essence и не са ме разочаровали. Цветовете са плътни, свежи. Четката е удобна и по-голяма от стандартната. Цената също е приемлива. Със сигурност ще се сдобия с още някой цвят в близко бъдеще.

А вие ползвали ли сте лакове на Essence? А кой е любимият ви цвят?

Цена: ~ 3 лв.

Follow me:
            

* Продуктът ми е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •