петък, 6 март 2015 г.

Winter Makeup Haul

Както ви споменах и преди, имам да наваксвам с показването на поредната доза нови глезотийки. Част от тях са купени преди около месец, но все пак попадат в категория: нови. Тъй като имам доста неща да показвам, ще разделя в няколко пубилкация. Може да се счита, че това е първата от тях.


И така, ето и всички продукти, които ще ви покажа в тази пубилкация. 


Първо ще започна с така хвалената пудра на Буржоа. За нея ще направя отделно ревю. Към нея се присъединява и една снимка с поредните пили за нокти на Pretty time, които са ми най-любимите! Цената на пилите е около 1.50 лв/бр., а на пудрата е към 15 лв.


Следва един дезодорант на Нивея. Не знам дали съм споменавала преди, но аз предпочитам именно сухи дезодоранти /макар, че повечето запушват порите и не са много полезни/. Те са най-трайните от всички възможни вариации на дезодоранти. Този, който използвам от доста време е именно на Нивея. Ползвала съм и този, който е подходящ както за черни, така и за бели дрехи. По описание той не би трябвало да оставя следи, но разбира се оставяше и то доста. Реших обаче да сменя малко аромата като си взема нов, с по-цитрусов и лек аромат. Като цяло дезодорантите ми харесват, но имат един голям недостатък и това е опаковката. Капачката е много мека и не е достатъчно издължена, затова при отваряне се налага да се стисне, което пък гарантира, че по нея остава голямо количество от продукта и той се размазва по цялата опаковка. Много, много непрактично. За щастие поне самият дезодорант е успешен, иначе... Цената е около 5 лв. и има доста аромати, от които да избирате.



Продължавам с огромно количество спирали на Max factor. Няма как, след като бяха намалени да не се възползвам и да взема..бих казала доста. Както знаете, любимата ми златна спирала е Masterpiece, но една от първите им "2000 calorie" е не по-малко хубава. Разликата между тях е, че златната е със силиконова четчица, докато другата е с фибърна. Също така, златната спирала е малко над 4 гр., докато другата е двойно повече. За сметка на това обаче, черната спирала е по-евтина като цяло. В заключение ще кажа, че определено спиралите на Max factor за мен са на първо място. Харесвам и двете и макар цената да е по-висока, продължавам да ги купувам. 



Следват два лака на Golden Rose от новата им серия. Като цяло консистенцията им е някак по-особена. Двата цвята които аз взех са по-скоро перлени, но не изцяло. Харесва ми, че серията е много цветна и свежа, както и че самите им капачки отговарят на цветът на лака - това би било улеснения, ако ги държите например в някаква кутия. Цената им е около 2 лв и има огромен избор от цветове. Ако искате, мога да направя отделно ревю за тях. Ще се радвам да споделите в полето за коментари.



Ще покажа и поредната острилка на Есенс, която си бях взела. Както вече съм ви казвала, имам три от тях - прасковена, патладжанено лилава и тъмно зелена. Харесва ми, че са цветни и компактни. Острилките от предишната серия обаче бяха по-успешни според мен. За съжаление аз успях да счупя тази и прасковената острилка, затова единствената изцяло здрава за момента е зелената. Цената е малко над 2 лв. и може да избирате между тези три цвята, плюс цикламен и светло зелен. Поне тези съм виждала до момента. Възможно е да са повече от пет.


И последно, но не и по важност е всъщност гривна. Напоследък доста се запалих по този тип гривнички, които в момента са и модерни. Аз намирам този камък за изключително красив. Ако се чудите какъв е, това е авантюрин. Изключително красив, тъмно син, но на определена светлина придобива дори червеникав отенък. Има силен блясък и изглежда така, сякаш е поръсен с фин брокат. Цената на тази гривна беше едва 6 лв. и определено смятам да се сдобия и с други бижута с прекрасния авантюрин. / Такива гривни могат да се открият във всички индийски магазини и не само. / 


А вие имате ли някой от тези продукти? Ако да, доволни ли сте от него? А кой бихте изпробвали?

Follow me:
            

8 коментара:

  1. Честити покупки!!Пудрата на Bourjois е страхотна...Доста добре си се запасила от към спирали :D Браво :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) Ами да, май се поувлякох със спиралите :D

      Изтриване
  2. Много хубав пазар си направила.Честити нови придобивки. :) Спецялно за мен ревю за новата серия лакове на Golden Rose би ми била доста полезна защото аз все още не съм си купила лак от тази серия.Със сигурност ще сапомня,че капачките отговарят на цвета на лака-това мислч,че е доста полезно.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря :) Добре, ще направя отделно ревю в такъв случай. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Лаковете на Golden Rose и на мен ми допаднаха от към цветове.Наситени са и има голям избор.Аз също вчера си закупих два от същата серия №09 и №68.....но как да подмина щанда им.Бяха подредени супер сладко ииии беше толкова шарено,че се изкуших :Д Сигурна съм че следващият път,когато отскоча до мола и мина отново покрай тях,пак ще си закупя :Д Нямам търпение да споделиш впечатления, относно пудрата на Bourjois.Благодаря предварително! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз благодаря. Съвсем скоро ще има ревю на пудрата.

      Изтриване
  5. imam sushtata ostrikla ot Essence i sum mnogo dovolna

    ОтговорИзтриване
  6. И аз имам такава гривна, но с по-малки камъни, обаче от Ebay си я поръчах ^_^

    ОтговорИзтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •