понеделник, 10 ноември 2014 г.

Catrice |Tinted Lip Glow Balm | Цветен балсам за устни

Реших да ви покажа любимия си продукт на Catrice последен. Защо последен? Защото ми трябваше още време, през което да затвърдя мнението си за балсама и съответно да бъда напълно сигурна, че това ще е един от любимите ми продукти за устни попринцип. Аз съм от момичетата, които обожават балсамите за устни, особено тези, които имат и много сладурски и в същото време - елегантен вид. Балсама на Catrice е от новите им продукти за есен/зима 2014. Може да се открие в дрогерии Лили. Ако искате да научите повече подробности за него, можете да откриете всичко малко по-надолу.

catrice tinted lip glow balm

Ще призная, че харесвам абсолютно всичко в този балсам. Както споменах, това е и любимият ми цветен балсам за устни от всички, които имам. Макар цената му да е малко висока, лично аз смятам, че си заслужава и определено бих си го взела отново.

catrice tinted lip glow balm

По описание от производителите: "Блясък за устни с цвят. Блясък за устни 2 в 1 комбинира грижа за устни и цвят. Наситена, подхранваща текстура, която хидратира устните и приятно ги омекотява. Технология, която съживява естествения цвят на устните и придава лек блясък. Един универсален цвят."

catrice tinted lip glow balm

catrice tinted lip glow balm

Опаковката: Масивна, но не прекалено тежка, метална опаковка. Много приятен розов цвят на гилзата, върху която е изписано няколко пъти името на бранда. Определено ми допада, че гилзата е метална, а не пластмасова. Аз лично я намирам за много женствена и приятна.

catrice tinted lip glow balm

catrice tinted lip glow balm

Формула: Както се предполага, консистенцията е стандартна за балсам - гъста, не прекалено мазна. Нанася се лесно. Балсама е във формата на червило, а върху устните е по-скоро като стейн. Определено по-твърдата му текстура, го прави и по-икономичен, тъй като не се изисква много продукт, за да покрие устните.

catrice tinted lip glow balm swatch

Цвят: Води се универсален. Когато нанеса малко количество, цветът се засилва почти веднага. Когато обаче повторя няколко пъти върху устните, цветът става ярко розов /същия като в гилзата/.  Попринцип когато се нанесе, цветът е полу-прозрачен, но с времето се засилва доста /подобно на химическите червила, ако знаете ефекта им/. Цветът при мен лично става наситен, почти като на червило. По-скоро обаче го определям като стейн за устни, тъй като все пак ефекта е естествен. Също така го използвах и във вариант като основа под червило и определено беше сполучлив опит.

catrice tinted lip glow balm swatch

Реших да комбинирам балсама като основа, а отгоре да сложа малко от мини глосове на Essence /ревю за глоса, скоро/. Мисля, че ефектът беше доста добър. Също така се вижда, колко позярък е станал цветът на балсама.

В заключение мога да кажа, че харесвам всичко в този балсам. Харесвам, че е универсален - може да се използва от момичета/жени във всяка възраст и смятам, че би подхождал на всеки. Също така, понеже не е прекалено мазен, освен самостоятелно е и добра основа под червило. Допада ми бонбонесто розовата му визия. Също така е един от най-пигментираните цветни балсами, които аз лично съм ползвала. За разлика от някои балсами, които са по-мазни и е възможно да излязат извън очертанията на устните, при този няма как да се случи. Първо, защото формата му е на стандартно червило и второ, защото самата му консистенция е някак по-твърда и не я определям като мазна. Слагам този балсам в моя топ-любими и смятам, че е една добра комбинация на червило, стейн и балсам в едно.

Цена: 10.19 лв.

А вие имате ли този балсам? Кой е любимият ви цветен балсам за устни? 


Follow me:
            

* Продуктът ми е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

4 коментара:

  1. Много хубав и естествен цвят е :))

    ОтговорИзтриване
  2. Охх,откога съм му хвърлила око .. Вече май е време да си го взема ;д Имам подобен на Maybelline от серията Colorsensational Popsticks и много си го харесвам.Сигурна съм ,че и този ще ми допадне :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено е много сладурски, откъдето и да го погледнеш. Пък и в крайна сметка е икономичен. Може да му дадеш шанс :)

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •