сряда, 5 ноември 2014 г.

Catrice | Lash Extension Volume Mascara

В първия пост за новите продукти от Catrice само ви споменах за тази спирала. Сега ще разкажа малко по-детайлно за моите впечатления от нея до момента. 

catrice lash extension volume mascara

Спиралата се води за обем и дължина. Съгласна съм с описанието, защото придава именно дължина и обем.

catrice lash extension volume mascara

По описание от производителите: "Спирала за дължина и обем. Изразителни, дълги и обемни мигли. Спирала с тъмно черна текстура и фибри, които гарантират невероятен ефект. Четката прецизно разресва миглите, предпазва от слепване и ги подчертава."

catrice lash extension volume mascara

Консистенция и четка: Не бих казала течна или водниста, но е по-рядка като цяло. Общо взето характерна за спиралите за обем е именно по-течната формула. Тази е такава. Цветът наистина е наситено черен. Спиралата има много дълги удължаващи фибри. Влаканцата, поне доколкото успях да преценя, са около 3 мм. Нанесени обаче стоят добре. 
Четката ми е малко особена, но съм виждала подобна при спирала за обем на Есенс. Не бих казала, че разресва особено. Като цяло при мен има известно слепване, но не е нищо прекалено. При по-старателно нанасяне, слепването е минимално. Като цяло придава сравнително естествен вид на миглите.Действително ги прави някак по-обемни и видимо по-дълги. Определено е един добър и бюджетен продукт. Количеството на спиралата е 9 мл.

catrice lash extension volume mascara

Опаковка: Много харесвам опаковката. Принципно имам слабост към опаковки на продукти в тъмни, металически цветове. Такава е и на спиралата - капачката създава илюзия за метална. В действителност разбира се, опаковката е пластмасова. Спиралата е тънка и компактна. Върху нея е изписано името и грамажът.

catrice lash extension volume mascara

И накрая остана да покажа само и как стои на моите мигли /макар да трябва да призная, че точно в момента не са в най-добрата си светлина/. Миглите ми не са извивани предварително. Не са и разресване след нанасяне на спиралата.

catrice lash extension volume mascara

Ето и малко по-детайлна снимка. Спиралата не е водоустойчива, измива се лесно. Не забелязах да се рони през първите часове, както и да се размаже.

Цена: 8.20 лв.

Пробвали ли сте някоя от спиралите на Catrice? А имате ли любима?

Follow me:
            

* Продуктът ми е предоставен от PR, но публикацията не е спонсорирана.
 Мнението ми е изцяло обективно и базирано на личните ми впечатление.

2 коментара:

  1. Тъкмо и аз сега се каня да й правя ревю, купих я веднага когато излезе, заради фибрите, които ми се сториха доста интересна добавка. При мен слепва малко повече, така че трябва да разделям миглите след нанасяне, иначе за дължина се справя супер добре. По принцип ми харесват спиралите на Catrice, имат добро качество и приятна за джоба цена :) Много хубаво ревю и снимките ти много ми харесват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря.:) Да, при спиралите за обем попринцип, при мен специално винаги има слепване. Но хубавото е, че тази конкретно и удължава. Мисля, че за цената си, спилата е едно много добро и бюджетно попадение.

      Изтриване

• Your comments are important to me! I would love if you take your time and leave me some feedback :) •